Close Panel

Login

 

             

28Απρίλιος2013

Oι Ειδικοί της Phyto Αποκαλύπτουν!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Mάθετε τους σωστούς τρόπους να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της σειράς Phytokératine της Phyto και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα πιο όμορφα, υγιή, δυνατά μαλλιά που είχατε ποτέ! 

 

 3a

 

Δεν θέλουν κόπο, ούτε χρόνο! Ούτε μεγάλες ποσότητες. Θέλουν σωστό τρόπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που εσφαλμένα νομίζουμε πως ένα προϊόν δεν μας "πηγαίνει" διότι απλώς το έχουμε χρησιμοποιήσει λάθος! Είτε το έχουμε παρακάνει, είτε το έχουμε εφαρμόσει σε λάθος χρόνο και σε λάθος σημείο. Ναι, οι μαλακτικές κρέμες σχεδόν ποτέ δεν πρέπει να μπαίνουν στη ρίζα. Και τα μαλλιά μας μπορεί να δείχνουν βαριά και άτονα όχι επειδή το σαμπουάν ήταν βαρύ αλλά επειδή το σαμπουάν είναι ακόμη... στα μαλλιά μας. Δεν το έχουμε δηλαδή ξεβγάλει ΚΑΛΑ! 

 

Kαθώς τα προϊόντα Phytokératine της Phyto θα γίνουν η... δεύτερη φύση των μαλλιών σας (και επειδή κάποιες από εσάς θα τα κερδίσετε στον διαγωνισμό που τρέχει εδώ) ρωτήσαμε τους ειδικούς να μας πουν μερικά μυστικά για τη σωστή χρήση τους. Εnjoy! 

 

 

4cc


> Το Eπανορθωτικό Σαμπουάν (Shampooing Réparateur) προτείνεται κυρίως για μαλλιά που είναι ταλαιπωρημένα, με άκρες που δημιουργούν  εύκολα ψαλίδα από τις επιθέσεις (βαφές, χτενίσματα, ισιώματα).


Θα λέγαμε έτσι πως μπορεί να είναι "βαρύ" για κανονικά μαλλιά ή για μαλλιά με λιπαρή ρίζα. Εάν αυτός είναι ο τύπος των μαλλιών σας και θέλετε να τα προστατεύσετε εντατικά αλλά και να προλάβετε τυχόν μελλοντικές φθορές, καλό θα ήταν να προτιμήσετε, άλλες, εξειδικευμένες φροντίδες μέα από την ολοκληρωμένη γκάμα της Phyto.


Kαι πάμε πάλι πίσω στο... σαμπουάν μας! Η ποσότητα που χρειάζεται να χρησιμοποιείτε κάθε φορά είναι στο μέγεθος ενός καρυδιού. Είναι καλύτερο να κάνετε το σαμπουάν να αφρίσει στα χέρια σας, και μετά να το απλώσετε στα μαλλιά σας και με απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι. Επαναλάβετε σε δεύτερο χέρι για καλύτερα αποτελέσματα αναδόμησης.

    

sk

 

> Η Μαλακτική Κρέμα Επανόρθωσης (Phytobaume Réparateur) μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάνοντας ανάμιξη ποσότητας ενός φουντουκιού ή έαν τα μαλλιά σας είναι πολλά και πυκνά, ποσότητα ενός καρυδιού με νερό ώστε να δημιουργηθεί ένα "αραίωμα" ποσότητας περίπου 20ml. Απλώστε ή ψεκάστε αυτό το μίγμα στα μήκη. Χτενίστε με μια χτένα με αραιά δόντια ώστε το προϊόν να απλωθεί παντού,  αφήστρε  λίγα λεπτά, αν θέλετε κάντε απαλό μασάζ στα μήκη και τις άκρες και τέλος ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 

> Ο Ορός Επανόρθωσης (PhytokératineSerum) με την ιδιαίτερη σύστασή του, έρχεται να κλείσει τις άκρες δηλαδή να μειώσει την ψαλίδα αλλά και να προστατεύσει από τις επιθέσεις και να χαρίσει λείανση, μεταξένια υφή και γυαλάδα. Εφαρμόζεται χωρίς ξέβγαλμα ως τελείωμα και μέγιστη προστασία, ενώ μπορείτε να τον εφαρμόσετε τόσο σε στεγνά μαλλιά (ως τελευταία πινελιά στο χτένισμά σας) είτε σε βρεγμένα μαλλιά πριν το brushing. Μια ποσότητα ίση με μια... χάντρα είναι συνήθως αρκετή. Σε κάθε περίπτωση, αρχίστε βάζοντας πολύ λίγη ποσότητα και μετά κρίνετε εάν πρέπει να κάνετε μια ακόμη εφαρμογή σε κάποια σημεία. 


spray


 

 

 

Το θερμοενεργό Phytokératine Spray είναι ιδανικό για το βραζιλιάνικο ίσιωμα.

 

Μπορείτε να ψεκάσετε σε νωπά μαλλιά στα μήκη και στις άκρες και στη συνέχεια να χτενίσετε ώστε το προϊόν να απλωθεί καλά παντού.

 

Ακολουθεί το στέγνωμα με το σεσουάρ, το οποίο με την έντονη θερμότητά του βοηθάει ώστε να  "φυλακιστεί"  η φυτική κερατίνη στο εσωτερικό της τρίχας προστατεύοντάς την. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στη φόρμουλα δημιουργεί ένα επιπλέον φιλμ προστασίας γύρω από τρίχα.

 

Έτσι, το ίσιωμα με ψαλίδι ή το τύπου βραζιλιάνικο γίνεται με απόλυτη προστασία. Το σπρέι μπορεί να εφαρμοστεί και σε στεγνά μαλλιά για να διευκολύνει κάθε φορά το χτένισμα.

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk