Close Panel

Login

 

             

Meet me...
Ηere I Am!
Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2012 13:01

 

  

            

 1 φωτογραφία και 2 λόγια για να γνωριστούμε!

 

  

 meetme

 

Mεγάλωσα κάνοντας μπάνιο με πράσινο σαπούνι. Το γνήσιο, αυτό που κάνει το δέρμα και τα μαλλιά τριζάτα. Η πρώτη μου κολώνια ήταν Μυρτώ. Όχι η απλή, το Γιασεμί. "Καλλυντικά" δεν είχαμε στο σπίτι. Η μαμά μου τα θεωρούσε μάλλον περιττά. Έχω ευχαριστηθεί παιχνίδι κι ας μεγάλωσα στην Αθήνα: κρυφτό με κρυψώνες μέσα στα αμπέλια, κυνηγητό με «σπίτι» την αμυγδαλιά, ακροβατικά στις συκιές. Έχω φτιάξει κουκλάκια-βασίλισσες από παπαρούνες, ρουζ από κερασόζουμο, κολιέ με πευκοβελόνες και δαχτυλήθρες με βελανίδια. Έχω ρουφήξει νέκταρ από αγιόκλημα, έχω φτιάξει ροδόνερο με κλεμμένα τριαντάφυλλα και «άρωμα νησιού» με βότσαλα κι έναν ζωντανό ιππόκαμπο μέσα σε ένα μπουκάλι με θαλασσόνερο.

 

Αυτή είναι η ομορφιά που μου αρέσει, που με ομορφαίνει μέσα κι έξω. Είναι η ομορφιά που με ηρεμεί, με κάνει να νιώθω χαρούμενη και σίγουρη πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

 

Αυτή την ομορφιά βλέπω ξανά και ξανά να αναζητούν οι ειδικοί που κρύβονται πίσω από κάθε καλλυντικό που έχει δημιουργηθεί ποτέ και πρόκειται να δημιουργηθεί στο μέλλον.

 

Αυτές τις εικόνες, τις μυρωδιές και τα συναισθήματα προσπαθούν να ξαναδημιουργήσουν με άπειρες μελέτες, έρευνες, διαγράμματα, μετρήσεις και αριθμούς. Έχω μιλήσει με επιστήμονες, έχω δει στο μικροσκόπιο τα μόρια μιας κρέμας, έχω ταξιδέψει σε φυτείες με βότανα και λουλούδια, έχω δει πως δημιουργείται το μπουκάλι ενός αρώματος.

 

Κι έχω διαπιστώσει με έκπληξη και χαρά πως τα "δικά" μου αμπέλια είναι το μυστικό του Dior, οι "δικές" μου παπαρούνες είναι η έμπνευση του Kenzo, τη "δική" μου βελανιδιά ανακάλυψε ο Κορρές. Αυτή την ομορφιά ελπίζω να μοιραστώ μαζί σας μέσα από το beautystories.gr.

 

Έκανα σπουδές επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ξεκίνησα να εργάζομαι στα περιοδικά των ονείρων μου και στο ραδιόφωνο –σε κάποια εξακολουθώ - (Κλικ, Men, Diva, Active, Down Town, Bazaar, Votre Beaute, Rock fm, Βest Radio, Εν Λευκώ, Vfm) ως συντάκτρια και δημοσιογράφος αρχικά, ως Beauty Editor στη συνέχεια. «Beauty Stories» είναι το όνομα των δημιουργικών ραδιοφωνικών δελτίων ομορφιάς που ξεκίνησα το 2008. «Beautystories.gr» το επόμενο, φυσικό βήμα, το διαδικτυακό κολάζ κάθε τι όμορφου γύρω κυρίως από την ομορφιά και κάθε τι όμορφου που αξίζει να το μοιραστώ μαζί σας. Με κριτήρια την αισθητική, τη γνώση και την επιθυμία μου να κάνω κάτι χρήσιμο, για όλους μας. Και πιστεύω ακράδαντα πως... "Βeauty Αlways Finds a Way".

 

H φωτογραφία είναι από τη συνεργασία μου με τη Vichy για το μεγάλο project των "Βeauty Secrets". Και τα "κλικ" από τη φωτογράφο Μυρτώ Κουτούλια.