Close Panel

Login

 

             

Let's Face it
Ομορφιά Κρυμμένη στους Πάγους!
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 00:00
     

Η νέα σειρά Swiss Ice Crystal της La Prairie αποκαλύπτει νέο μυστικό ομορφιάς κρυμμένο στις Ελβετικές Άλπεις.  

1

 

Η La Prairie ξαναγύρισε στις ... ρίζες της! Η Ελβετική μάρκα που στη χώρα μας γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία - φαινόμενο καθώς έχει πολυάριθμο φανατικό και πιστό κοινό, επιστράτευσε για τη νέα της δημιουργία μυστικά που κρύβονταν κάτω από τους πάγους των ελβετικών Άλπεων. Τα δύο προϊόντα της σειράς Swiss Ice Crystal, μια κρέμα και ένα ξηρό έλαιο περιέχουν το σύμπλεγμα Swiss Ice Crystal Complex που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα στους εξωγενείς παράγοντες γήρανσης όπως οι ακραίες συνθήκες, η ρύπανση, τα ταξίδια, η έλλειψη ύπνου και το άγχος. 

 

2

 

Το υπέροχο μυστικό της νέας σειράς βρίσκεται κυριολεκτικά κρυμμένο στο χιόνι. Πρόκειται δυο μικροσκοπικά φυτά και ένα κόκκινο φύκος που ζουν και αναπτύσσονται σε ακραία παγωμένες συνθήκες, σε έναν κόσμο πάγου και χιονιού. 

 

Η μοβ σαξιφράγκα ευδοκιμεί κάτω από την κορυφή του παγωμένου Dom, ενός από τα ψηλότερα βουνά της Ελβετίας. Το άλλο λουλούδι ονομάζεται Soldanella Alpina ή αλλιώς η "Ωραία Κοιμωμένη" καθώς πέφτει σε χειμερία νάρκη κατά την περίοδο του παγετώνα. Το λουλούδι αυτό ξυπνά την Άνοιξη, βλασταίνει και ανθίζει αναδυόμενο μέσα από το χιόνι.  

 

Την παρέα των εκπληκτικών αυτών αλπικών λουλουδιών συμπληρώνει το Ελβετικό Φύκος Χιονιού, ένας σημαντικός αντιγηραντικός παράγοντας που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά από τη La Prairie στη συλλογή Cellular Power. Το φύκος αυτό φημίζεται για τις κόκκινες χρωστικές του που δρουν προστατευτικά ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες και το ορατό φως σε μεγάλα υψόμετρα. 

 

Τα θαυμαστά αυτά φυτά καλλιεργούνται πλέον στο ελβετικό φυτώριο αλλά και σε βιοαντιδραστήρες της La Prairie ώστε οι ερευνητές να μπορούν να εξάγουν και να επεξεργαστούν τα πολύτιμα συστατικά τους που τα καθιστούνν κυριολεκτικά πανίσχυρα. 

 

2a

 

Η κρέμα Cellular Ice Crystal έχει σύνθεση λάδι σε γέλη με νερό. Είναι πλούσια και εξαιρετικά βελούδινη. Την δοκίμασα στην επίσημη παρουσίαση που έκανε η La Prairie προς τις δημοσιογράφους ομορφιάς και κυριολεκτικά έλιωσε μόλις την χάιδεψα με τα ακροδάχτυλά μου! Η δράση της πολύτιμη: αναζωογονεί, τονώνει την ανθεκτικότητα του δέρματος, αναπλάθει χάρη στην τεχνολογία των βλαστοκυττάρων που διαθέτει, χαρίζει λάμψη και ενυδατώνει σε βάθος χάρη στο υαλουρονικό οξύ. Χρησιμοποιείται πρωί - βράδυ σε καθαρό πρόσωπο και είναι ιδανική για πολυάσχολες γυναίκες λίγο πριν τα 30 που ίσως τώρα ξεκινούν να γνωρίζουν την φιλοσοφία και τις περιποιήσεις που προσφέρει η La Prairie. 

 

2b

 

To προϊόν που με ενθουσίασε, όμως (λατρεύεω τα ξηρά έλαια) κυρίως γιατί δεν υπάρχουν πολλές μάρκες που τολμούν να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό προϊόν είναι το Dry Oil. Ένα ενυδατικό, θρεπτικό, μη λιπαρό, ελαφρύ ξηρό έλαιο που μυρίζει μαγικά και γίνεται ένα με το δέρμα. Η σύστασή του είναι πολύ συγγενική με το δέρμα μας και γι΄αυτό απορροφάται άμεσα, κλειδώνοντας την υγρασία στην επιδερμίδα. Όπως όλα τα έλαια όμως, δεν μπορεί να φτάσει σε βάθος. Γι΄αυτό η La Prairie συστήνει να αναμειγνύουμε μια - δυο σταγόνες από το έλαιο με την κρέμα μας (οποιαδήποτε κρέμα χρησιμοποιούμε) δίνοντας έτσι ένα boost τόνωσης, υγρασίας και θρέψης στο δέρμα μας. 

 

3

 

Το Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil χρησιμοποιείται πρωί - βράδυ μόνο του σε καθαρή επιδερμίδα ή μαζί με την κρέμα περιποίησης. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε σέρουμ, το Dry Oil πρέπει οπωσδήποτε να αναμειχθεί με κρέμα κι όχι να εφαρμοστεί μόνο του πάνω από το σέρουμ (δεν θα απορροφηθεί). 

 

Τόσο η κρέμα (50 ml) όσο και το ξηρό έλαιο (30 ml) της σειράς Cellular Swiss Ice Crystal κοστίζουν 275 €

 

Δείτε κι αυτό το υπέροχο βίντεο που μας ταξιδεύει στις κορυφές των παγωμένων Άλπεων!

 

 

 

 
Κάνει Καλό!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 00:00
     

Η Clinique παρουσιάζει ένα "νόστιμο", υγιεινό ξεκίνημα της επιδερμίδας με τη νέα ενυδατική κρέμα Superdefense SPF20 Daily Defense Moisturizer. 

 

1a

 

Πιο χρωματιστή,  λαχταριστή εικόνα της Clinique και μάλιστα σχετική με κρέμα περιποίησης, δεν έχω ξαναδεί!  Όπως θα καταλάβατε, η νέα αυτή ενυδατική κρέμα είναι φουλ στα αντιοξειδωτικά! Σαν ένα υγιεινό πρωινό, σαν το απαραίτητο βούρτσισμα των δοντιών, σαν την πρωινή γυμναστική που όσοι τα κάνουν όλα αυτά, ξέρουν πολύ καλύ καλά πόσο ανανεωμένοι νιώθουν μετά! 

 

2

Έτσι λοιπόν η Clinque δημιούργησε ένα νέο προϊόν - super food για την επιδερμίδα ώστε να ξεκινά δυναμικά τη μέρα της.  

Εκτός από τα πολύτιμα, πολύχρωμα αντιοξειδωτικά η Supedefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer παρέρχει αντιηλιακή προστασία με δείτκη spf 20 - ό,τι πρέπει δηλαδή για καθημερινή χρήση στην πόλη (η ακτινοβολία UV ευθύνεται για το 80% των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας) και πλούσια ενυδάτωση. Είναι κατάλληλη για τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες ενώ δρα και προληπτικά ως προς τις μελλοντικές φθορές. 

 

Ενδιαφέρουσα τεχνολογία

Πρόκειται για μια τεχνολογία κλειδί, τα photosomes, ένζυμα που βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης της φθοράς από τις ακτίνες UV. Το ηλιακό φώς ενεργοποιεί τα photosomes, τα οποία χρησιμοποιούν την ενέργεια από την ακτινοβολία UV για να επανορθώνουν τις ήδη υπάρχουσες φθορές που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία, πριν ακόμα γίνουν ορατές σαν γραμμές και ρυτίδες.

 

3

 

Δοκίμασα για μερικές ημέρες την κρέμα που είναι κατάλληληγια πολύ ξηρά- μεικτά δέρματα και έχω να πω ότι την βρίσκω ιδανική για τους χειμερινούς, κρύους μήνες. Έχει πλούσια υφή (μου αρέσει να νιώθω το δέρμα μου "καλοταϊσμένο" και απαλό) ενώ θεωρώ το spf 20 ιδανικό δείκτη για κάθε μέρα. Πάντα χωρίς άρωμα a la Clinique και με αίσθηση άνεσης που κρατά πολλές ώρες. 

 

4

 

Κριθάρι, εκχύλισμα από φύτρο σιταριού (για έντονη ενυδάτωση), θαλάσσιο εκχύλισμα Sea Whip και καφεΐνη (απαλύνουν και καταπραΰνουν), σύμπλεγμα αντιοξειδωτικών (Βιταμίνη C & Βιταμίνη Ε) είναι το κοκτέιλη της νέας κρέμας. 

 

 

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 29,90€ / 30 ml και 49,90€/ 50 ml

 

 

 
Τα πιο Pure Καλλυντικά που Είδατε Ποτέ!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 06:15
  

  

 

 

Καλλυντικά με ουσία, γεμάτα αληθινά, αγνά συστατικά που δεν υπόσχονται, απλώς κάνουν! Τα Pure Products της Μάρως Βούλγαρη μας συστήνονται! 

 

1

 

Τα είδα ένα όμορφο απόγευμα απλωμένα σε έναν pure πάγκο! Μπουκαλάκια και βαζάκια πολλά κι από πίσω η Μάρω Βούλγαρη με το κόκκινο κραγιόν της, το λαμπερό της δέρμα και τα σγουρά της μαλλιά, γνώριμη φυσιογνωμία καθώς και οι δυο κινούμαστε τόσα χρόνια στα ίδια "στέκια"! Μόνο που η Μάρω άλλαξε προσφάτως στέκι, δημιουργεί πλέον τα δικά της καλλυντικά, τα Pure Products, και είναι τρισευτυχισμένη! Όπως ήμουν κι εγώ όταν δοκίμαζα τις κρέμες της με κολλαγόνο και βιταμίνη C, μύριζα τα αρώματά της, έχωνα τη μύτη μου μέσα στην φρέσκια πούδρα με κακάο! Κατάλαβα αμέσως πως εδώ είχαμε πολλά να πούμε και να δούμε. Και νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αφήσουμε την ίδια τη Μάρω να μας τα πει με τον δικό της υπέροχο τρόπο. Μιας και όπως είπαμε, η Μάρω πλέον... "γράφει" με τα καλλυντικά της! 

 

Η Μάρω, τα καλλυντικά και οι όμορφες λέξεις της

 

"Όταν σου ζητούν να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία, συνήθως υπάρχει ένα πρόβλημα.

 

Δε ξέρεις από πού να αρχίσεις...

 

Πιάνω λοιπόν τον εαυτό μου να αναρωτιέται: Πότε ξεκίνησα; Tότε που έφτιαξα τις πρώτες μου πούδρες επειδή καμιά του εμπορίου δεν με ικανοποιούσε; Μήπως τότε που έφτιαξα ένα υπέροχο after sun για μένα και για τη φίλη μου στην Πάρο επειδή τίποτε δεν μας φαινόταν τόσο ενυδατικό;

 

3

 

Έτσι κάπως λοιπόν ξεκίνησα να φτιάχνω καλλυντικά. Μετά από 20 χρόνια στη δημοσιογραφία και ιδιαίτερα στο χώρο του life style και της ομορφιάς, οι απαιτήσεις μου είχαν γίνει υψηλές κι αυτό που έβλεπα στα καινούρια προϊόντα των μεγάλων εταιρειών ήταν η αγωνία τους να λανσάρουν κοινοτοπίες ως τεράστιες καινοτομίες, κι από την άλλη να κάνουν οικονομία μειώνοντας τα δραστικά συστατικά στα προϊόντα τους αντισταθμίζοντας αυτήν την «έκπτωση» με φανταιζί συσκευασίες.

 

Ταυτόχρονα, εκείνη την εποχή (πριν από τέσσερα χρόνια δηλαδή) ήρθα σε επαφή με τη φιλοσοφία του διάσημου Αμερικανού δερματολόγου Νίκολας Πέρικον, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, μου έκανε ακόμα πιο σαφές ότι καμιά «εφεύρεση» στο χώρο της ομορφιάς και καμιά λαμπερή καινοτομία δεν έχει ακόμα υπερβεί το επίτευγμα του να μετατρέψουμε τη βιταμίνη C που όλοι ξέρουμε σε Ascorbyl Palmitate έναν δεσμό που βοηθά στην νεοκολλαγονογέννεση και λειτουργεί ως το απόλυτο αντιοξειδωτικό. Μαζί με το Α -λιποϊκό οξύ, ένα απόλυτα φυσικό μόριο που εμπεριέχεται στη γλυκοπατάτα και που εισέρχεται ταχύτατα στα ζωντανά κύτταρα και τα προστατεύει από την οξείδωση, ήξερα ότι είχα στα χέρια μου δύο πανίσχυρα εργαλεία για να φτιάξω την κρέμα που επιτέλους θα με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένη. Και συνέβη.

 

2

 

Ascorbyl Palmitate, Α λιποϊκό οξύ, καθαρό κολλαγόνο 100% και υαλουρονικό οξύ από τη Γερμανία, cucumber extract από το Μιλάνο, καθαρό υγρό μετάξι, μαργαριταρόσκονη και q10 από την Ιαπωνία και η σειρά διαρκώς μεγάλωνε ενσωματώνοντας πολύ δραστικά συστατικά σε πλούσια αραίωση μέσα σε μια βάση κρέμας που φτιάχνω από αγνό μέλι , κερί και πρόπολη που παίρνω από το οικογενειακό μελισσοκομείο.

 

Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Pure Products. Oι κρέμες είναι 24ωρες, αγνές, απλές, απίστευτα δραστικές, οι οροί πυκνοί με τίμια ποσότητα δραστικού συστατικού, οι τιμές πολύ προσιτές με το κόστος όλο να πηγαίνει στις εξαιρετικές τους πρώτες ύλες. Όχι σε διαφημίσεις, μεταφορές, ακριβή συσκευασία κλπ.

 

Αυτές τις μέρες είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για τον extra δραστικό ορό από βασιλικό πολτό που έφτιαξα με 100% βιολογικό δικό μας βασιλικό πολτό αλλά και για την κρέμα με μέλι και vit C που λατρεύουν ήδη πολλές από τις φίλες μου.

 

4

 

Άφησα τελευταία τα δροσερά μονοφωνικά μας αρώματα που βασισμένα σε ελβετικές εσάνς, έγιναν αφορμή για ωραία happenings και για πολλά υπέροχα δώρα μέσα στα ρετρό μπουκάλια τους... Άγριο τριαντάφυλλο, γαρδένια, γαζία, ορχιδέα, σύκο, μανταρίνι κεχριμπάρι, amber wood και το νεογέννητο Σπάρτο αποτελούν μια πολύ χαριτωμένη αρωματική προσπάθεια με εξαιρετική διάρκεια και επίσης εξαιρετική τιμή."

 

Κρατήστε τις λέξεις αγνά, τίμια, απίστευτα δραστικά προϊόντα, εξαιρετικές πρώτες ύλες. 

Και το e - mail της Μάρως Βούλγαρη  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα εξαιρετικά Pure Products. 

 

 

 

 


Σελίδα 1 από 5

Beauty All Over