Close Panel

Login

 

             

22Νοέμβριος2012

Ίσιωμα με Ατμό!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Ίσως το τέλος του παραδοσιακού ισιώματος με βούρτσα, σεσουάρ και σίδερο τελείωσε. Το σύστημα Steam Pod της  L'Oréal Professionnel έφτασε!

 

proti

 

Tι γίνεται όταν η L' Oreal Professionnel συνεργάζεται μα την Rowenta; Μετά από 5 χρόνια έρευνας και 8 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δημιουργούν το πρώτο σύστημα ισιώματος με τη δύναμη του ατμού.

 

Λέγεται "σύστημα" γιατί συνδυάζει τη χρήση ειδικών προϊόντων με το νέο σίδερο ατμού. Δηλαδή είναι ένα σύστημα που συνδυάζει τη δύναμη, την ταχύτητα και την προστασία. Ένα σύστημα για styling και προστασία συγχρόνως. 

Μπορείτε να το αναζητήσετε και να το απολαύσετε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει ως παροχή κομμωτηρίου και (θα έλεγα για την ώρα) δεν πωλείται ώστε να το πάρετε στο σπίτι. Όπως μας ενημέρωσαν οι άνθρωποι της L' Oréal Professionnel, αρχικά το Steam Pod θα υπάρχει σε 300 κομμωτήρια, αριθμός που στη συνέχεια θα αυξηθεί.

Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που κάνουν και χτένισμα στο κομμωτήριο και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πρωτοποριακό που εκτός από εύκολο, γρήγορο και... αθόρυβο styling (όπως μας είπε ο κ. Γιώργος Σφακιανάκης των κομμωτηρίων ΤΕΟ), χαρίζει λάμψη, προστασία και ταλαιπωρεί σαφώς πολύ λιγότερο τα μαλλιά από το παραδοσιακό brushing.

Και τα καλά νέα συνεχίζονται: το Steam Pod θα κοστίζει όσο και το κανονικό ίσιωμα!

 

kolaz1

 

Τι είναι και πως λειτουργεί

Τα προϊόντα Steam Pod περιέχουν Προκερατίνη με ειδική σύνθεση που ενεργοποιείται με τον ατμό. Το σύστημα διαθέτει 2 κρέμες λείανσης (ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών) και ένα προστατευτικό σέρουμ που συνήθως εφαρμόζεται στις άκρες των μαλλιών που είναι πιο ευαισθητοποιημένες. H Προκερατίνη αναδομεί και ενδυναμώνει το εσωτερικό της τρίχας, προστατεύοντας ιδανικά από τις φθορές που προκαλεί το ίσιωμα. Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή απ' όσο φαντάζεστε: 

> Σας λούζουν και σας βάζουν conditioner (ιδανικά με τη σειρά  Liss Extreme για λείανση).

> Ταμπονάρουν τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και εφαρμόζουν μία από τις κρέμες Steam Pod. 

> Στεγνώνουν καλά τα μαλλιά σας με σεσουάρ (χωρίς καθόλου βούρτσα).

> Σε στεγνά πλέον μαλλιά περνάνετ τούφα-τούφα το ειδικό σίδερο ατμού Steam Pod. 

> Eφόσον χρειάζεται, περνάνε στις άκρες των μαλλιών το σέρουμ προστασίας Steam Pod. 

 

 

kolaz2

 

Μη φαντάζεστε πως τα μαλλιά σας θα γίνουν ολόισια, καρφιά, χωρίς όγκο ή κίνηση! Το δοκιμάσαμε και ξέρουμε! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο... απόλυτο ίσιο και το κυματιστό. Το σίδερο ατμού έχει ειδικές πλάκες που μετακινούνται, κι έτσι το αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά στο χέρι του κομμωτή να το πετύχει!  Επιπλέον τα μαλλιά σας θα βγουν μεταξένια, απαλά και λαμπερά, ενώ το ίσιωμα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. 

 

Λέτε να ζούμε τις τελευταίες ημέρες του παραδοσιακού brushing και πλέον τα μαλλιά μας να γίνονται  όμορφα... στον ατμό; 

 

Δείτε εδώ ένα video που δείχνει ωραία την επανάσταση του ατμού!

 

 

 

Σχόλια  

 
-10 #7 stela_max 16-01-2014 14:09
και το ατμοσίδερο την ιδια δουλεια κάνει . . . ακόμα σας περισσεύουν τα ευρω ? . . . τι άλλο θα δούμε . . . τεχνική ισιώματος 10ας σε καινούργιο αμπαλάζ . . .
Παράθεση
 
 
+3 #6 AnnaTh 25-12-2013 10:39
Μηπως ξερετε τι πρεπει να γραψουμε για να το βρουμε στο e-bay;;
Παράθεση
 
 
0 #5 mariap 05-12-2013 11:03
Πράγματι, ήδη κάποια κομμωτήρια στην Ελλάδα πουλάνε την μικρή συσκευή που είναι κατάλληλη και για χρήση στο σπίτι. Η συσκευή αυτή είναι ακριβώς η ίδια με την μεγάλη, κάνει δηλαδή την ίδια δουλειά, απλώς δεν είναι τόσο ογκώδης καθώς έχει πιο μικρό δοχείο νερού. Την τιμή, καθώς έχουμε ελεύθερη αγορά, την καθορίζει αυτός... που πουλάει! Μπορείτε πάντως να την βρείτε και στο e-bay...
Παράθεση
 
 
0 #4 Xr1976 28-11-2013 06:55
στο e-bay κυκλοφορεί προς πώληση περίπου στα 150Ε. Στα κομμωτήρια το πουλάνε 200Ε. Αυτό που είναι για οικιακή χρήση είναι λίγο μικρότερο από του κομμωτηρίου αλλά κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά
Παράθεση
 
 
+1 #3 mariap 24-11-2013 19:22
Πρόκειται για υπηρεσία κομμωτηρίου και μόνο, δυστυχώς δεν είναι για το σπίτι. Και κανονικά δεν κοστίζει περισσότερο από ένα "κλασσικό" ίσιωμα.
Παράθεση
 
 
0 #2 ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΤΡΑΝΗ 11-11-2013 11:47
Καλησπέρα σας.
Διατίθεται σε λιανική πώληση για χρήση στο σπίτι;;; Και ποια είναι η τιμή του;;;
Παράθεση
 
 
+2 #1 estela 26-10-2013 18:32
:roll: ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ?
Παράθεση
 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over