Close Panel

Login

 

             

It's Tested!
To Μυστηριώδες Σέρουμ!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 00:00
     

Τι γίνεται όταν ένα κουτί της Jurlique με ένα ανώνυμο νέο προϊόν καταφτάνει στα χέρια σου και είσαι η πρώτη που θα το δοκιμάσει στη χώρα σου πριν βγει στην κυκλοφορία;  

 

5

 

Πριν από αρκετό καιρό, ένα παράξενο κουτί έφτασε στα χέρια μου! Ένα προϊόν - γρίφος της Jurlique, ένα νέο προϊόν που ακόμη δεν αποκάλυπτε το όνομά του, ένα προϊόν που θα γύριζε πρώτα τον κόσμο ανώνυμα αλλά στοχευμένα, ένα μυστήριο μπουκαλάκι που πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, θα δοκιμαζόταν πρώτα από μία beauty editor σε κάθε χώρα. Ωραία ιδέα. Κι όπως ανακάλυψα αργότερα, ωραίο προϊόν!

 

Ήμουν λοιπόν η τυχερή που θα δοκίμαζε πρώτη στην Ελλάδα το νέο, πολλά υποσχόμενα προϊόν της Jurlique. To... πρωτόκολλο ήταν αυστηρό! Καθημερινή εφαρμογή και εβδομαδιαία καταγραφή και σημπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση του προϊόντος, με παράλληλη εβδομαδιαία φωτογράφιση των αποτελεσμάτων του στο πρόσωπό μου! Από αυτό και μόνο είχα καταλάβει πως αυτό το μυστηριώδες προϊόν είχε μεγάλη... αυτοπεποίθηση! Θα έδινε υποσχέσεις που τις κρατούσε, θα ήταν αποτελεσματικό και θα έκανε ορατή διαφορά στην επιδερμίδα. Για να δούμε! 

 

6

 

Όπως μου αποκαλύφθηκε μετά, το νέο προϊόν, το νέο μεγαλύτερο λανσάρισμα της Jurlique τα τελευταία χρόνια, ήταν το Advanced Serum από τη σειρά Herbal Recovery. Kαθώς εγώ το ανακάλυπτα με πλήρη μυστικότητα μέρα με την ημέρα, διαπίστωνα πως ήταν ένα πάρα πολύ ευχάριστο, λεπτόρρευστο προϊόν, με υπέροχη δροσερή μυρωδιά. Πολύ λίγη ποσότητα ήταν πάντα αρκετή για το απλώσω σε πρόσωπο και λαιμό. 

 

Το εντυπωσιακό ήταν πως σχεδόν από την πρώτη μέρα, ένιωθα και έβλεπα το δέρμα μου πιο φρέσκο και λαμπερό. Μην φανταστείτε πως το φορούσα και έλαμπα! Ούτε το προϊόν είχε τίποτα αστραφτερά "μπιλάκια", glitter και στρας! Έβλεπα όμως φανερά μια λάμψη υγείας στο δέρμα μου, σα να ήταν πιο ξεκούραστο και ζωντανό. Και καθώς γνωρίζω την φιλοσοφία περί φύσης, λουλουδιών και φυτών της Jurlique, ήξερα πως αυτό το επίτευγμα προερχόταν από την επιστήμη της φύσης! 

 

1

 

To νέο σέρουμ είναι η εξέλιξη του Herbal Recovery που η Jurliqie παρουσίασε το 1993. Πρόκειται για την ιδέα της ανανέωσης και τη λάμψης της επιδερμίδας στην πιο "advanced" μορφή της, πάντα με ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτικά εκχυλίσματα. 

 

2

 

Πρόκειται για την πιο, προηγμένη, συμπυκνωμένη σύνθεση της Jurlique: έχουν επιλεγεί 15 ισχυρότατα Βιο - ενδογενή βότανα που βοηθούν στην αναζωογόνηση (Κουφοξυλιά, Γλυκόριζα, Πικραλίδα, Δενδρολίβανο, Chickweed, Λεβάντα, Αλθαία, Χαμομήλι, Τριαντάφυλλο, Πανσές, Καλέντουλα, Δυόσμος, Μαργαρίτα, Εχινάκια και Σπιλανθές), έχει αυξηθεί η δραστικότητά τους και έχει ενισχυθεί η σύστασή τους με 3 ακόμη επαναστατατικά συστατικά (Μετάξι Περσίας, εκχύλισμα καρπού Wu-Zhu-Yu και εκχύλισμα φύλλων  ροδάκινου) που προσφέρουν αποκατάσταση. 

 

Το σέρουμ είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες άνω των 25 ετών που έχουν εμφανίσει τα πρώτα σημάδια γήρανσης όπως θαμπό δέρμα, ρυτίδες και αφυδάτωση. 

 

4

 

Η σειρά Herbal Recovery είναι η... φυσική συνέχεια για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά το Advanced Serum. Oι φυσικές συνθέσεις τους θρέφουν, προστατεύουν, ενυδατώνουν το δέρμα και χαρίζουν λάμψη. Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει συμπυκνωμένο ζελ ενυδάτωσης, πλούσια επανορθωτική κρέμα νύχτας, κρέμα ματιών, κρέμα για τη σύσφιξη του λαιμού, το πολύ αγαπημένο ενυδατωικό σπρέι προσώπου με το υπέροχο χαλαρωτικό άρωμα και καταπραϋντικό ζελ προσώπου.  

   

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων καθώς και στα πολυκαταστήματα Attica.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: Distribrands Ε.Π.Ε.
www.beautycom.gr
Γραμμή καταναλωτή: 210 6026620

 

Κι εδώ δείτε τι έχουν πει οι... συνάδελφοι από διάφορες χώρες του κόσμου που δοκίμασαν το Herbal Recovery Advanced Serum της Jurlique. Ναι, όλοι μας θα το συστήναμε ανεπιφύλακτα στις φίλες μας! 

 

 

 

 
Stop στις Κηλίδες
Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2012 00:00
     

Η ολοκληρωμένη λευκαντική σειρά Spot End της Frezyderm δεν θα αφήσει κηλίδα στη θέση της!

 

products

 


Κάτι "τρέχει" με αυτή την Spot End! Moυ τη ζητάει μια φίλη της μαμάς μου γιατί άκουσε ότι είναι καλή, μου τη ζητάει η κόρη μια φίλης μου γιατί της την σύστησε δερματολόγος, καθώς θέλει να ξεφορτωθεί τις φακίδες της, με ρωτάει η... φαρμακοποιός μου εάν την έχω δοκιμάσει γιατί θέλει να την ξεκινήσει και η ίδια. 

 

Ε, με αυτά και με τα άλλα, την ξεκίνησα κι εγώ! Διότι με αυτά και με τα άλλα μια καφέ σκιά εγκαταστάθηκε μετά το καλοκαίρι στο αριστερό μου μάγουλο! Στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε κηλίδα και η μαμά μου. Τυχαίο; 


Εφόσον υπάρχουν κηλίδες στο... τοπίο, η Spot End έχει προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη:

> Κρέμα ημέρας για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με αντιηλιακό δείκτη spf15. 

 

> Πλούσια Κρέμα νύχτας για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 

 

> Ζελ προετοιμασίας και ενίσχυσης (Εssence) της λευκαντικής δράσης των υπόλοιπων προϊόντων της σειράς για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα. 

 

> Κρέμα για τοπική, εστιασμένη εφαρμογή επάνω σε κηλίδες για χρήση 2-3 φορές την ημέρα. 

 

> Κρέμα χεριών για καθημερινή, συχνή χρήση με αντιηλιακό δείκτη spf 15. 

 

dots


Μy Way

Κατ' αρχάς μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η Spond End έχει προϊόντα για κάθε ώρα και κάθε περιοχή του σώματος που υποφέρει από τη... νόσο των καφέ κηλίδων! 

 

Χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς κρέμα ημέρας και νύχτας, οπότε με βολεύει πολύ που θα χρησιμοποιώ προϊόν της ίδιας σειράς και με τον ίδι στόχο, μέρα - νύχτα. 

 

Εκτιμώ πολύ την κρέμα για τοπική χρήση! Από τη στιγμή που υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο που έχω πιο έντονο πρόβλημα (το σημείο που εμφανίστηκε η πανάδα δηλαδή), θέλω να μπορώ να κάνω κάτι πιο "δυναμικό" σε εκείνο ακριβώς το σημείο. 

 

Βρίσκω πολύ ξεχωριστό και πρωτοποριακό  το διάφανο ζελ (Essence). Προσπαθώ να είμαι τυπική και να το χρησιμοποιώ 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα, συνήθως το βράδυ (δεν πρέπει να σας δει ο ήλιος). Το αφήνω στην επιδερμίδα (το βάζω σε πρόσωπο και χέρια) για 2 ώρες και μετά το ξεπλένω. Μέσα στη λευκαντική του σύνθεση περιέχει α- υδροξύ- οξέα που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Εγγυημένη λάμψη δηλαδή! 

 

Καθώς έχω παντού και πάντα μια κρέμα χεριών, ακόμη καλύτερο που η κρέμα που βάζω (οπωσδήποτε και όταν οδηγώ) είναι από τη σειρά Spot End: για να προλάβω την εμφάνιση κηλίδων, να προστατεύω τα χέρια μου από τον ήλιο και παράλληλα να τα κρατάω απαλά και ενυδατωμένα. 

 

Kηλίδες; Όχι εγώ!

Η Frezyderm κινήθηκε επάνω σε 3 άξονες για τη δημιουργία της σειράς Spot End:

Α. Aντιηλιακή προστασία ευρέως φάσματος για να προληφθεί η υπέρμετρη παραγωγή μελανίνης. 

Β. Λεύκανση με ένα πολυδύναμο σύστημα που μειώνει δραστικά τον αριθμό και την ένταση των δυσχρωμιών. 

Γ. Βελτίωση της διαδερμικής διαβατότητας που με απλά λόγια σημαίνει ότι τα συστατικά της Spot End προστατεύονται και μεταφέρονται ενεργά (και άρα αποτελεσμαστικά) στα σημεία - στόχους του δέρματος.

 

Η αγωγή λεύκανσης με την Spot End απαιτεί τουλάχιστον 3 μήνες χρήσης για να υπάρξουν τα μέγιστα αποτελέσματα αλλά και για να διατηρηθούν. Εγώ βρίσκομαι ακόμη στον 1ο μήνα. Αυτό που μπορώ σίγουρα να πω, είναι ότι όλα τα προϊόντα έχουν εξαιρετικές υφές, μυρίζουν υπέροχα, οπότε καλύπτουν όλες τις παράλληλες ανάγκες που εξακολουθώ να έχω για καλή ενυδάτωση και προστασία. Και μόνο που "αναγκάζομαι" να μπω σε ένα τυπικό, σταθερό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας σωστά τα προϊόντα της σειράς, βλέπω ήδη πως το δέρμα μου είναι συνολικά πιο φρέσκο και λαμπερό. Όσο για την κηλίδα - σουβενίρ που με επισκέφθηκε, νομίζω πως δεν πρόκειται να τη βλέπω για πολύ καιρό ακόμη. Το Spot End Corrective είναι το μικρό μυστικό μου όπλο! ;)

 

Για ακούστε και αυτό!

kilides2


Aλλά και αυτό!

kilides1

 

 

 

 
Βρήκα το
Σαμπουάν μου!
Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 00:00
     

Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Προτιμώ να λέω τα πράγματα έτσι όπως είναι: Νομίζω πως το σαμπουάν και το conditioner της DS Laboratories είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ!

proti

 

Το σαμπουάν που δοκίμασα είναι κόκκινο! Το υγρό δηλαδή που βγαίνει από το μπουκάλι, είναι κατακόκκινο! Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί κόκκινο σαμπουάν oύτε καν σε σειρές για βαμμένα μαλλιά! Και το conditioner έχει μέσα στην κρεμώδη υφή του λεπτές σκληρές ίνες, σαν μικρά κομματάκια... μπετονιάς (ζητώ συγνώμη που η παρομοίωση δεν είναι πολύ σικ!) που όταν κάνεις μασάζ στο τριχωτό, διαλύονται!

 

Φυσικά αυτά δεν είναι τα μόνα που έχω να πω για τα προϊόντα που DS Laboratories που δοκίμασα. Η αρχική έκπληξη ξεκινάει από το γεγονός ότι δεν τα γνώριζα. Είχα ακούσει για κάποια προϊόντα που τα βρίσκεις μόνο στο εξωτερικό και... αξίζουν τα λεφτά τους καθώς είναι πολύ αποτελεσματικά στο πρόβλημα της τριχόπτωσης. Μόλις πρόσφατα έμαθα πως τα προϊόντα αυτά είναι η σειρά Revita της DS Laboratories και μπορούμε να τα βρούμε και στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσα από το e-shop beautypaths.gr.

 

Δεν έμενε λοιπόν παρά να τα δοκιμάσω. Και με δεδομένο ότι δεν έχω έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης, αποφασίσαμε με τον υπεύθυνο του beautypahts.gr Κωνσταντίνο Λυτρίβη να κάνω έναν λίγο παράδοξο συνδυασμό: Να χρησιμοποιήσω το σαμπουάν από την σειρά ενυδάτωσης Nia και το conditioner της σειράς Revita που καταπολεμά την τριχόπτωση. Όπως αποδείχτηκε, το ίδιο παράδοξη ήταν και η «απόδοση» των προϊόντων, οπότε καλό είναι να θυμόμαστε πως πάντα μπορούμε να προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τη χρήση τους στις ανάγκες μας, κι όχι το αντίθετο! ;)

 

 

kolaz3


Εικόνες από το μέλλον

Τα προϊόντα έρχονται από... το ηλιόλουστο Μαϊάμι αλλά και από το μέλλον! Η "διαστημική" τους , τριγωνική συσκευασία  είναι ανάλογη της προηγμένης σύνθεσής τους με πολλά, ακριβά συστατικά και τεχνολογίες αιχμής όπως τα βλαστοκύτταρα και η νανοτεχνολογία. Οι λάτρεις της επιστήμης θα βρουν ολόκληρο booklet μέσα στις συσκευασίες που περιγράφει αναλυτικά την τεχνολογία κάθε προϊόντος. Η μάρκα έγινε γνωστή από τα αποτελέσματα του σαμπουάν Revita κατά της τριχόπτωσης, αλλά διαθέτει και προϊόντα για καθημερινή χρήση, για πιτυρίδα, προϊόν κατά της τριχοφυϊας στο σώμα καθώς και ένα πρωτοποριακό προϊόν για την ενίσχυση των βλεφαρίδων. Τα προϊόντα της DS Laboratories που διατίθενται στην Ελλάδα μπορείτε να τα δείτε εδώ

 

H εμπειρία μου πριν, κατά και μετά το λούσιμο.

> Σαμπουάν Nia

Καθώς έχω μακριά μαλλιά και χοντρή τρίχα, συνήθως προτιμώ τα ενυδατικά σαμπουάν. Τα οποία όμως συχνά μου πέφτουν αρκετά βαριά, προκαλούν γρήγορα λιπαρότητα στο τριχωτό και έχω την αίσθηση πως αφήνουν στα μαλλιά ένα φιλμ όσο καλά κι αν τα ξεβγάλω. Το σαμπουάν Νia δεν έχει κ-α-μ-ί-α σχέση με την παραπάνω περιγραφή. Καθαρίζει τα μαλλιά τέλεια, τα αφήνει τριζάτα (κάτι που λατρεύω) και συγχρόνως πολύ απαλά, βελούδινα και ανάλαφρα! Κι όλα αυτά πάντα με το χαρακτηριστικό, κόκκινο χρώμα του. Μάλιστα εάν στο τέλος ξεβγάλετε με κρύο νερό, όπως εγώ, τα μαλλιά δείχνουν απίστευτα λαμπερά. Και μένουν ανάλαφρα και αφράτα για τουλάχιστον 3 ημέρες. Μέχρι το επόμενο λούσιμο δηλαδή!

 

> Conditioner Revita Cor.

Tα παράδοξα συνεχίζονται. Είθισται τα conditioner να τα εφαρμόζουμε μόνο στα μήκη και τις άκρες. Αυτό όμως, καθώς είναι για τριχόπτωση, πρέπει να το απλώνουμε με μασάζ στο τριχωτό. Πως τώρα απλώνοντάς το μόνο στο δέρμα του κεφαλιού, τα μαλλιά σε όλο τους το μήκος γίνονται απίστευτα απαλά, δεν έχω καταλάβει! Με το μασάζ αυτές οι παράξενες ίνες της σύνθεσής του διαλύονται, το δέρμα αναζωογονείται και φρεσκάρεται άμεσα, και καθώς διάβασα, η τεχνολογία που διαθέτει του επιτρέπει να παραμένει ενεργό και να "δουλεύει" στο τριχωτό για περισσότερες από 12 ώρες. Ξέρω ότι νιώθω απίστευτα υγιή και δυνατά τα μαλλιά μου, από το πρώτο κιόλα λούσιμο. Εάν η τριχόπτωση μου χτυπήσει την πόρτα... δυνατά, το σαμπουάν Revita θα μπει σίγουρα στο νεσεσέρ μου!

 

Ο τρόπος για να έρθει η σειρά Revita της DS Laboratories και στο δικό σας νεσεσέρ, είναι να το παραγγείλετε εδώ: http://www.beautypaths.eu/trixoptosi/

 

 

 

 


Σελίδα 1 από 3

Beauty Talk