Close Panel

Login

 

             

01Νοέμβριος2012

Stop στις Κηλίδες

     

Η ολοκληρωμένη λευκαντική σειρά Spot End της Frezyderm δεν θα αφήσει κηλίδα στη θέση της!

 

products

 


Κάτι "τρέχει" με αυτή την Spot End! Moυ τη ζητάει μια φίλη της μαμάς μου γιατί άκουσε ότι είναι καλή, μου τη ζητάει η κόρη μια φίλης μου γιατί της την σύστησε δερματολόγος, καθώς θέλει να ξεφορτωθεί τις φακίδες της, με ρωτάει η... φαρμακοποιός μου εάν την έχω δοκιμάσει γιατί θέλει να την ξεκινήσει και η ίδια. 

 

Ε, με αυτά και με τα άλλα, την ξεκίνησα κι εγώ! Διότι με αυτά και με τα άλλα μια καφέ σκιά εγκαταστάθηκε μετά το καλοκαίρι στο αριστερό μου μάγουλο! Στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε κηλίδα και η μαμά μου. Τυχαίο; 


Εφόσον υπάρχουν κηλίδες στο... τοπίο, η Spot End έχει προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη:

> Κρέμα ημέρας για καθημερινή χρήση σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με αντιηλιακό δείκτη spf15. 

 

> Πλούσια Κρέμα νύχτας για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 

 

> Ζελ προετοιμασίας και ενίσχυσης (Εssence) της λευκαντικής δράσης των υπόλοιπων προϊόντων της σειράς για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα. 

 

> Κρέμα για τοπική, εστιασμένη εφαρμογή επάνω σε κηλίδες για χρήση 2-3 φορές την ημέρα. 

 

> Κρέμα χεριών για καθημερινή, συχνή χρήση με αντιηλιακό δείκτη spf 15. 

 

dots


Μy Way

Κατ' αρχάς μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η Spond End έχει προϊόντα για κάθε ώρα και κάθε περιοχή του σώματος που υποφέρει από τη... νόσο των καφέ κηλίδων! 

 

Χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς κρέμα ημέρας και νύχτας, οπότε με βολεύει πολύ που θα χρησιμοποιώ προϊόν της ίδιας σειράς και με τον ίδι στόχο, μέρα - νύχτα. 

 

Εκτιμώ πολύ την κρέμα για τοπική χρήση! Από τη στιγμή που υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο που έχω πιο έντονο πρόβλημα (το σημείο που εμφανίστηκε η πανάδα δηλαδή), θέλω να μπορώ να κάνω κάτι πιο "δυναμικό" σε εκείνο ακριβώς το σημείο. 

 

Βρίσκω πολύ ξεχωριστό και πρωτοποριακό  το διάφανο ζελ (Essence). Προσπαθώ να είμαι τυπική και να το χρησιμοποιώ 2-3 φορές μέσα στην εβδομάδα, συνήθως το βράδυ (δεν πρέπει να σας δει ο ήλιος). Το αφήνω στην επιδερμίδα (το βάζω σε πρόσωπο και χέρια) για 2 ώρες και μετά το ξεπλένω. Μέσα στη λευκαντική του σύνθεση περιέχει α- υδροξύ- οξέα που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Εγγυημένη λάμψη δηλαδή! 

 

Καθώς έχω παντού και πάντα μια κρέμα χεριών, ακόμη καλύτερο που η κρέμα που βάζω (οπωσδήποτε και όταν οδηγώ) είναι από τη σειρά Spot End: για να προλάβω την εμφάνιση κηλίδων, να προστατεύω τα χέρια μου από τον ήλιο και παράλληλα να τα κρατάω απαλά και ενυδατωμένα. 

 

Kηλίδες; Όχι εγώ!

Η Frezyderm κινήθηκε επάνω σε 3 άξονες για τη δημιουργία της σειράς Spot End:

Α. Aντιηλιακή προστασία ευρέως φάσματος για να προληφθεί η υπέρμετρη παραγωγή μελανίνης. 

Β. Λεύκανση με ένα πολυδύναμο σύστημα που μειώνει δραστικά τον αριθμό και την ένταση των δυσχρωμιών. 

Γ. Βελτίωση της διαδερμικής διαβατότητας που με απλά λόγια σημαίνει ότι τα συστατικά της Spot End προστατεύονται και μεταφέρονται ενεργά (και άρα αποτελεσμαστικά) στα σημεία - στόχους του δέρματος.

 

Η αγωγή λεύκανσης με την Spot End απαιτεί τουλάχιστον 3 μήνες χρήσης για να υπάρξουν τα μέγιστα αποτελέσματα αλλά και για να διατηρηθούν. Εγώ βρίσκομαι ακόμη στον 1ο μήνα. Αυτό που μπορώ σίγουρα να πω, είναι ότι όλα τα προϊόντα έχουν εξαιρετικές υφές, μυρίζουν υπέροχα, οπότε καλύπτουν όλες τις παράλληλες ανάγκες που εξακολουθώ να έχω για καλή ενυδάτωση και προστασία. Και μόνο που "αναγκάζομαι" να μπω σε ένα τυπικό, σταθερό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας σωστά τα προϊόντα της σειράς, βλέπω ήδη πως το δέρμα μου είναι συνολικά πιο φρέσκο και λαμπερό. Όσο για την κηλίδα - σουβενίρ που με επισκέφθηκε, νομίζω πως δεν πρόκειται να τη βλέπω για πολύ καιρό ακόμη. Το Spot End Corrective είναι το μικρό μυστικό μου όπλο! ;)

 

Για ακούστε και αυτό!

kilides2


Aλλά και αυτό!

kilides1

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk