Close Panel

Login

 

             

26Σεπτέμβριος2012

Ξεχάστε τις Ενέσεις!

     

Ένεση υαλουρονικού οξέως στο βαζάκι! Η Ηelena Rubinstein το έκανε πραγματικότητα με το Re-Plasty Pro Filler.

 proti

 

Η Ηelena Rubinstein έχει μια... ιδιαίτερη αδυναμία στην πρωτοπορία και την έρευνα που μας κάνει πιο όμορφες! Πριν από 4 χρόνια, πραγματοποίησε άλλο ένα βήμα προόδου, υπογράφοντας μια αποκλειστική συνεργασία με τη Laclinic-Montreux, τη διάσημη ελβετική κλινική αισθητικής ιατρικής την οποία είχα τη χαρά να επισκεφτώ και να γνωρίσω από κοντά! Μια πραγματική όαση αισθητικής, που έχει αναγάγει την επιστήμη της ομορφιάς σε υψηλή τέχνη!

 

Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Ηelena Rubinstein είναι πλέον σε θέση να αναπτύσσει  πρωτοποριακά προϊόντα που προσφέρουν μια εναλλακτική πρόταση αντί των επεμβάσεων της αισθητικής ιατρικής, όπως η μεσοθεραπεία και τώρα οι ενέσεις υαλουρονικού οξέως.

 

kolaz    

Ελβετία, Μοντρέ, Laclinic. Ένα διάσημο θέρετρο και μια κλινική πολλών αστέρων που μοιάζει με χώρο τέχνης, με φόντο τη λίμνη και τις Άλπεις. Όπου κι αν κοιτάξεις βλέπεις εικόνες συγκλονιστικής ομορφιάς. Κι αν έχεις κάνει και κάποια θεραπεία ή επέμβαση στη Laclinic, η ομορφιά σε περιμένει και στον καθρέπτη σου! Ειδικά εάν σε έχει κουράρει ο καταξιωμένος Δρ. Μ. Pfulg, ιδρυτής της Laclinic. 

 

To νέο δημιούργημα λοιπόν της Helena Rubinstein έφτασε στα χέρια μου μέσα στον Αύγουστο για να το δοκιμάσω. Ήταν από τα πρώτα δείγματα, χωρίς την τελική συσκευασία του «επίσημου» προϊόντος, καθώς το Pro Filler τοποθετείται αυτές τις ημέρες στα καταστήματα.

 

Πρόκειται για έναν ορό εντατικής διόρθωσης των ρυτίδων και συνολικής αποκατάστασης της ελαστικότητας της επιδερμίδας, με αποτελέσματα αντίστοιχα ή και καλύτερα μια ένεσης υαλουρονικού οξέως στην Laclinic Montreux. 

 

Το χρησιμοποίησα στις διακοπές μου και μπορώ να πω ότι μου άρεσε και με βόλεψε πολύ. Το έβαζα πρώτο - πρώτο, σε καθαρό δέρμα, και μετά φόραγα την αντιηλιακή μου κρέμα. Η αίσθηση που δίνει αυτό το σέρουμ είναι ιδιαίτερα πολυτελής. Είναι απαλό και πλούσιο, μυρίζει πολύ όμορφα, απλώνεται αμέσως και μια πολύτιμη σταγόνα είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο. Α,και μια δεύτερη για το λαιμό! Πάντα συμπεριλαμβάνω και τον λαιμό σε όποιο προϊόν κι αν βάζω!

 

Tι είναι το υαλουρονικό οξύ.

Καθώς το νέο Pro-Filler έχει ως στόχο να αναπαράγει το αποτέλεσμα μιας ένεσης υαλουρονικού οξέως στο πρόσωπο, καλό θα ήταν να μάθουμε τι είναι αυτό το παράξενο συστατικό. Ακούγεται... επικίνδυνο αλλά δεν είναι!

Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε φυσική μορφή στον οργανισμό μας και σαν σφουγγάρι, συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό στους ιστούς του δέρματος!!! Έτσι συμβάλλει στην αποτελεσματική διατήρηση των πρωτεϊνών που στηρίζουν το δέρμα, δηλαδή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Και χαρίζει σφρίγος, όγκο και νεανικότητα στο δέρμα.

Με την πάροδο του χρόνου, και καθώς το υαλουρονικό οξύ αλλοιώνεται, το δέρμα «κάθεται», το πρόσωπο εμφανίζει πτυχώσεις και σχηματίζονται ρυτίδες. Τότε είναι που σκεφτόμαστε πως κάτι πρέπει να κάνουμε για να ξαναδώσουμε ζωή και φρεσκάδα στην όψη μας. Και η λύση για κάποιες που το τολμούν είναι οι ενέσεις που γίνονται σε γιατρό με υαλουρονικό οξύ ( και όχι μόνο). Οι ενέσεις αυτές ξαναγεμίζουν τα χαρακτηριστικά, δίνουν όγκο στο δέρμα και απαλύνουν τις γραμμές των ρυτίδων, ακόμη και τις πιο βαθιές.

 

kolaz1


Το αποτέλεσμα

Το όπλο του σέρουμ είναι ένα ισχυρό διάλυμα που περιέχει δυο τύπους υαλουρονικού οξέως. Ο πρώτος τύπος έχει μεγάλο μοριακό βάρος και συνεπώς μένει στην επιφάνεια του δέρματος συγκρατώντας το νερό. Ο δεύτερος τύπος με πολύ χαμηλότερο μοριακό βάρος, εισχωρεί στις βαθύτερες στιβάδες και διεγείρει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου. Kάνει με άλλα λόγια άμεσα αλλά και μακροχρόνια το δέρμα πιο σφριγηλό και ελαστικό, με πιο λείες και απαλές ρυτίδες. 

Το προϊόν αυτό συνοδεύεται από φάκελο με εντυπωσιακά αποτέλεσμα σε κλινικές μελέτες όπου συγκρίνονται δυο ομάδες: η μία χρησιμοποίησε το Re - Plasty Pro Filler και η άλλη έκανε ένεση υαλουρονικού οξέως και έβαλε παράλληλα μια άλλη, ουδέτερη κρέμα. Η χρήση του Pro Filler έφερε καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με την ένεση! Χωρίς να αμφιβάλω για την δράση του και τα καλά του αποτελέσματα, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη όμως πως τα αποτελέσματα που έχει έναν τόσο καλό προϊόν είναι της τάξης του π.χ 8% λείανση των ρυτίδων ή 16% πιο ήρεμα χαρακτηριστικά. Ποσοστά δηλαδή αφενός σημαντικά, εφετέρου δύσκολο να τα παρατηρήσεις από μόνη σου ως αλλαγή στο πρόσωπό σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι διακοπές!

 

Για το τέλος

Το νέο σέρουμ είναι πλούσιο τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στην τιμή του. Κοστίζει 260 Ευρώ (η τελική τιμή καθορίζεται συχνά από το εκάστοτε σημείο πώλησης). Διαρκεί φυσικά πολύ, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα (μια σταγόνα φτάνει) και είναι μια εγγυημένη, σίγουρα καλή πρώτη κίνηση για την περιποίηση του δέρματός σας. Θεωρώ πως η πραγματική δύναμη και αξία ενός προϊόντος κάνει διαφορά στο δέρμα στους 3 μήνες χρήσης, αλλά είναι σημαντικό από τις πρώτες κιόλας φορές να νιώσετε πως ένα προϊόν σας δίνει μια πολύ όμορφη αίσθηση, σας ταιριάζει και εντάσσεται με ευκολία στη ρουτίνα σας. Και το σέρουμ αυτό δεν γίνεται να μην κερδίσει από τις πρώτη εφαρμογή τις εντυπώσεις. 

 

Κι επειδή χίλιες λέξεις = μια εικόνα, με αυτό το βίντεο θα νιώσετε πως η περιποίηση με το Re - Plasty Pro Filler είναι σαν μια πολυτελής θεραπεία στη Laclinic στο Μοντρέ. Καλό Ταξίδι!

 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk