Close Panel

Login

 

             

07Απρίλιος2014

Επαγγελματικά Βερνίκια Τζελ

     

Εssie Gel με λάμπα Led, άμεσο στέγνωμα και άριστη κατάσταση των νυχιών όταν αφαιρείται. Θέλετε κι άλλα; Υπάρχουν: 36 αποχρώσεις που διαρκούν 14 ημέρες! 

1

Χαμός κι αυτός με τα βερνίκια νυχιών! Φαίνεται πως... η κρίση μας έκανε επιρρεπείς σε ακατάπαυστο βάψιμο των νυχιών μας. Μιας και δεν μπορούμε να απολαύσουμε άλλες καταναλωτικές χαρές, το ρίξαμε στην κατά συρροή αλλαγή του χρώματος των νυχιών μας. Ή μάλλον των νυχιών σας. Εγώ προσφάτως αποφάσισα να μην βάφω τα νύχια μου. Να απλοποιήσω τη ζωή μου και να αφήσω τα νύχια μου (και όχι μόνο) ελεύθερα να αναπνέουν. Άλλωστε όπως πρόσφατα έμαθα, τα νύχια μας είναι ενεργειακές αντέννες και καλό είναι να μην τα "μπλοκάρουμε".

 

Σέβομαι όμως την αγάπη, την τρέλλα, την χαρά, το κέφι που μπορεί να σας δίνει ένα και μόνο διαφορετικό χρώμα στα νύχια σας. Και παρ' όλο που ποτέ (χμ, ποτέ μη λες ποτέ) δεν θα συμβιβαστώ και δεν θα θαυμάσω τα "ψεύτικα" υπερβολικά, αφύσικα νύχια, βλέπω πως η πολυμήχανη βιομηχανία των βερνικιών όλο και εξελίσσεται, όλο και προτείνει νέες συνήθειες. Το ίδιο και η συμπαθέστατη, χαρισματική Essie Weingarten που είχα τη χαρά να γνωρίσω και από κοντά όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας. Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια αγορά - leader για την Essie παγκοσμίως, κάνουμε δηλαδή τρελλά νούμερα πωλήσεων σε σχέση με το μέγεθός μας! 

2

 

Η κα. Εssie λοιπόν, ιδρύτρια και Global Creative Director της Essie ήταν σαφής: δεν πίστευε ότι θα την ενδιέφερε ποτέ να δημιουργήσει βερνίκια - ζελ (κυρίως γιατί καταστρέφουν τα νύχια), αλλά ήρθε καθώς φαίνεται η ώρα και οι προϋποθέσεις να αλλάξει γνώμη. 

Οπλισμένη με νέες πληροφορίες και τεχνολογίες, δημιούργησε μια σύνθεση βερνικιού gel που σέβεται την υγεία των νυχιών. Πρόκειται για ένα 2 σε 1 σύστημα επαγγελματικού gel για χρώμα και περιποίηση με λάμπα LED που ενσωματώνει τεχνολογία περιποίησης με κερατίνη. Σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών, προστατεύει τα νύχια από το σπάσιμο και προσφέρει πολλές μέρες ζωηρού χρώματος και λάμψης σε 36 νέες, iconic αποχρώσεις. 

 

 kolaz1

Ας δούμε τα βήματα αυτής της διαδικασίας ένα - ένα. 

 

1. Με το prep& finish nail cleanser και ένα πανάκι που να δεν αφήνει ίχνη αφαιρέστε τελείως τη σκόνη και τη λιπαρότητα των νυχιών.

 

2. Απλώστε το βερνίκι βάσης. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή, ομοιόμορφη στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας led στα 30 δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε το χέρι κάτω από τη λάμπα, φροντίζοντας να βρίσκονται τα δάχτυλα στην προκαθορισμένη εσοχή στο εσωτερικό της λάμπας, για να στεγνώσουν και τα 5 δάχτυλα. Η λάμπα θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα μόλις τοποθετηθεί το χέρι στο εσωτερικό της. Θα σβήσει
μόλις περάσουν τα 30 δευτερόλεπτα. Προστατεύει τα νύχια και εξασφαλίζει την εφαρμογή με αυτή την προστατευτική βάση.


* Μην αγγίζετε το gel και αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα.
 

kolaz2

 

3. Διαλέξτε το χρώμα βερνικιού που προτιμάτε. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια και το δέρμα στο πλάι του νυχιού. Απλώστε την 1η πινελιά στο κέντρο του νυχιού κ αι μετά απλώστε μια πινελιά σε κάθε πλευρά για πλήρη κάλυψη. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας στα 30 δευτερόλεπτα και στεγνώστε τα νύχια. Απλώστε μια 2η στρώση και ξαναστεγνώστε. 

 

4. Απλώστε το ειδικό top coat. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή, ομοιόμορφη στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας στα 60 δευτερόλεπτα και στεγνώτε τα νύχια. Για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του gel, βρέξτε ένα πανάκι που να μην αφήνει ίχνη με prep & finish nail cleanser και σκουπίστε. 

 

kolaz3 

 

Για να αφαιρέσετε το βερνίκι εμποτίστε ένα απορροφητικό βαμβάκι με gel polish remover. Τοποθετήστε το βαμβάκι πάνω στο νύχι. Τυλίξτε το νύχι με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να μουλιάσει για 15 λεπτά. Το προϊόν θα κάνει την περισσότερη δουλειά και θα φροντίσει να παραμείνουν όμορφα τα νύχια. Μαλάξτε απαλά το αλουμινόχαρτο που καλύπτει το νύχι και μετά τραβήξτε το προσεκτικά από το δάχτυλο. Αφού αφαιρέσετε το gel από το νύχι, απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από το νύχι με το ειδικό ξυλάκι. Αν το gel δεν αφαιρείται εύκολα, τυλίξτε ξανά το νύχι με gel remover και αλουμινόχαρτο και αφήστε το άλλα 5 λεπτά. Τρίψτε το νύχι με ένα πανάκι που δεν αφήνει ίχνη, εμποτισμένο με gel remover, για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα. 

Προσοχή: Μη λιμάρετε την επιφάνεια του νυχιού και μην ξεφλουδίζετε το gel για να το αφαιρέσετε.

kolaz4Πάντα τα βερνίκια της Essie έχουν πανέξυπνα και παιχνιδιάρικα ονόματα που συναγωνίζονται σε δημοφιλία τα ίδια τα χρώματα των βερνικιών! 

 

3

Στα κομμωτήρια, spa και nail salons που μπορείτε να το βρείτε και να το εφαρμόσετε, το σύστημα Essie Gel ξεκινά με ειλικρινή συζήτηση. Η essie έχει δημιουργήσει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης, για να αξιολογεί τον τύπο των νυχιών και τις ανησυχίες σας. Αυτό το απλό εργαλείο αποκαλύπτει γρήγορα πιθανές ευαισθησίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Με άλλα λόγια, η Essie νοιάζεται! 

 

Εάν είστε fan των βερνικιών gel και το δοκιμάσετε, θα περιμένω τις εντυπώσεις σας! 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk