Close Panel

Login

 

             

12Ιούλιος2012

H συσκευή της Τζένης!

     

Η συσκευή Μicro Pedi για απαλά και λεία πόδια στο σπίτι ήρθε και στην Ελλάδα. Και μπορώ να την έχω κι εγώ, κι όχι μόνο η φίλη μου η Τζένη!

1

 

 

H φίλη μου η Τζένη ζει στο Λονδίνο. Στο μπάνιο της (στο Λονδίνο) αλλά και στη βαλίτσα της (όταν έρχεται από το Λονδίνο) βρίσκω πολύ συχνά διάφορα καινούρια πράγματα που ακόμη δεν έχουμε δει στην Ελλάδα. Όπως το Micro Pedi που αγόρασε στα Boots και που απλώς παίρνει μαζί της παντού και πάντα και δεν μπορεί να το αποχωριστεί ποτέ κι ως εκ τούτου να μου το χαρίσει. Παρά την πίεση που δέχτηκε και τις αντιπροσφορές με πολλά και ωραία καλλυντικά που της πρότεινα! Το «σίριαλ» με τη διεκδίκηση της θαυματουργής συσκευής θα παιζόταν, ως παιχνίδι φυσικά, ακόμη ανάμεσά μας, αλλά μόλις σταμάτησε: το Micro Pedi βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στον Κωτσόβολο! Tζένη, έχασες ένα σωρό καλλυντικά! :)

 

     kolaz

 

 

Το Micro Pedi είναι πολύ απλό και γρήγορο στη χρήση του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, μπορείτε να το έχετε στο μπάνιο σας ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η μπλε του κεφαλή (για πιο σκληρό δέρμα) και η ροζ κεφαλή (για λιγότερο σκληρό δέρμα) περιστρέφεται και απομακρύνει κάθε αντιαισθητική σκλήρυνση. Το χρησιμοποιείτε σε στεγνό δέρμα και θα πρότεινα να κάνετε πάντα το "τελείωμα" με τη ροζ κεφαλή για πραγματικά λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα πόδια σας. Χωρίς να τρίβετε, χωρίς να κόβετε και να ταλαιπωρείστε, μπορείτε να κάνετε πεντικιούρ ... αξιώσεων μόνες σας στο σπίτι. 

 

Στο www.kotsovolos.gr μπορείτε να αγοράσετε το Micro Pedi οnline ή να κάνετε κράτηση και να το παραλάβετε από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί. 

 

Kι εδώ θα δείτε πόσο απλό είναι το Micro Pedi στη χρήση του. 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση