Close Panel

Login

 

             

It' s New!
Επαγγελματικά Βερνίκια Τζελ
Δευτέρα, 07 Απρίλιος 2014 00:00
     

Εssie Gel με λάμπα Led, άμεσο στέγνωμα και άριστη κατάσταση των νυχιών όταν αφαιρείται. Θέλετε κι άλλα; Υπάρχουν: 36 αποχρώσεις που διαρκούν 14 ημέρες! 

1

Χαμός κι αυτός με τα βερνίκια νυχιών! Φαίνεται πως... η κρίση μας έκανε επιρρεπείς σε ακατάπαυστο βάψιμο των νυχιών μας. Μιας και δεν μπορούμε να απολαύσουμε άλλες καταναλωτικές χαρές, το ρίξαμε στην κατά συρροή αλλαγή του χρώματος των νυχιών μας. Ή μάλλον των νυχιών σας. Εγώ προσφάτως αποφάσισα να μην βάφω τα νύχια μου. Να απλοποιήσω τη ζωή μου και να αφήσω τα νύχια μου (και όχι μόνο) ελεύθερα να αναπνέουν. Άλλωστε όπως πρόσφατα έμαθα, τα νύχια μας είναι ενεργειακές αντέννες και καλό είναι να μην τα "μπλοκάρουμε".

 

Σέβομαι όμως την αγάπη, την τρέλλα, την χαρά, το κέφι που μπορεί να σας δίνει ένα και μόνο διαφορετικό χρώμα στα νύχια σας. Και παρ' όλο που ποτέ (χμ, ποτέ μη λες ποτέ) δεν θα συμβιβαστώ και δεν θα θαυμάσω τα "ψεύτικα" υπερβολικά, αφύσικα νύχια, βλέπω πως η πολυμήχανη βιομηχανία των βερνικιών όλο και εξελίσσεται, όλο και προτείνει νέες συνήθειες. Το ίδιο και η συμπαθέστατη, χαρισματική Essie Weingarten που είχα τη χαρά να γνωρίσω και από κοντά όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας. Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια αγορά - leader για την Essie παγκοσμίως, κάνουμε δηλαδή τρελλά νούμερα πωλήσεων σε σχέση με το μέγεθός μας! 

2

 

Η κα. Εssie λοιπόν, ιδρύτρια και Global Creative Director της Essie ήταν σαφής: δεν πίστευε ότι θα την ενδιέφερε ποτέ να δημιουργήσει βερνίκια - ζελ (κυρίως γιατί καταστρέφουν τα νύχια), αλλά ήρθε καθώς φαίνεται η ώρα και οι προϋποθέσεις να αλλάξει γνώμη. 

Οπλισμένη με νέες πληροφορίες και τεχνολογίες, δημιούργησε μια σύνθεση βερνικιού gel που σέβεται την υγεία των νυχιών. Πρόκειται για ένα 2 σε 1 σύστημα επαγγελματικού gel για χρώμα και περιποίηση με λάμπα LED που ενσωματώνει τεχνολογία περιποίησης με κερατίνη. Σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών, προστατεύει τα νύχια από το σπάσιμο και προσφέρει πολλές μέρες ζωηρού χρώματος και λάμψης σε 36 νέες, iconic αποχρώσεις. 

 

 kolaz1

Ας δούμε τα βήματα αυτής της διαδικασίας ένα - ένα. 

 

1. Με το prep& finish nail cleanser και ένα πανάκι που να δεν αφήνει ίχνη αφαιρέστε τελείως τη σκόνη και τη λιπαρότητα των νυχιών.

 

2. Απλώστε το βερνίκι βάσης. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή, ομοιόμορφη στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας led στα 30 δευτερόλεπτα. Τοποθετήστε το χέρι κάτω από τη λάμπα, φροντίζοντας να βρίσκονται τα δάχτυλα στην προκαθορισμένη εσοχή στο εσωτερικό της λάμπας, για να στεγνώσουν και τα 5 δάχτυλα. Η λάμπα θα αρχίσει να λειτουργεί αυτόματα μόλις τοποθετηθεί το χέρι στο εσωτερικό της. Θα σβήσει
μόλις περάσουν τα 30 δευτερόλεπτα. Προστατεύει τα νύχια και εξασφαλίζει την εφαρμογή με αυτή την προστατευτική βάση.


* Μην αγγίζετε το gel και αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα.
 

kolaz2

 

3. Διαλέξτε το χρώμα βερνικιού που προτιμάτε. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια και το δέρμα στο πλάι του νυχιού. Απλώστε την 1η πινελιά στο κέντρο του νυχιού κ αι μετά απλώστε μια πινελιά σε κάθε πλευρά για πλήρη κάλυψη. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας στα 30 δευτερόλεπτα και στεγνώστε τα νύχια. Απλώστε μια 2η στρώση και ξαναστεγνώστε. 

 

4. Απλώστε το ειδικό top coat. Ανακινήστε ζωηρά το μπουκάλι. Απλώστε 1 λεπτή, ομοιόμορφη στρώση, αποφεύγοντας τα πετσάκια. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη της λάμπας στα 60 δευτερόλεπτα και στεγνώτε τα νύχια. Για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του gel, βρέξτε ένα πανάκι που να μην αφήνει ίχνη με prep & finish nail cleanser και σκουπίστε. 

 

kolaz3 

 

Για να αφαιρέσετε το βερνίκι εμποτίστε ένα απορροφητικό βαμβάκι με gel polish remover. Τοποθετήστε το βαμβάκι πάνω στο νύχι. Τυλίξτε το νύχι με αλουμινόχαρτο. Αφήστε το να μουλιάσει για 15 λεπτά. Το προϊόν θα κάνει την περισσότερη δουλειά και θα φροντίσει να παραμείνουν όμορφα τα νύχια. Μαλάξτε απαλά το αλουμινόχαρτο που καλύπτει το νύχι και μετά τραβήξτε το προσεκτικά από το δάχτυλο. Αφού αφαιρέσετε το gel από το νύχι, απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από το νύχι με το ειδικό ξυλάκι. Αν το gel δεν αφαιρείται εύκολα, τυλίξτε ξανά το νύχι με gel remover και αλουμινόχαρτο και αφήστε το άλλα 5 λεπτά. Τρίψτε το νύχι με ένα πανάκι που δεν αφήνει ίχνη, εμποτισμένο με gel remover, για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα. 

Προσοχή: Μη λιμάρετε την επιφάνεια του νυχιού και μην ξεφλουδίζετε το gel για να το αφαιρέσετε.

kolaz4Πάντα τα βερνίκια της Essie έχουν πανέξυπνα και παιχνιδιάρικα ονόματα που συναγωνίζονται σε δημοφιλία τα ίδια τα χρώματα των βερνικιών! 

 

3

Στα κομμωτήρια, spa και nail salons που μπορείτε να το βρείτε και να το εφαρμόσετε, το σύστημα Essie Gel ξεκινά με ειλικρινή συζήτηση. Η essie έχει δημιουργήσει μια απλή και αποτελεσματική μέθοδο διάγνωσης, για να αξιολογεί τον τύπο των νυχιών και τις ανησυχίες σας. Αυτό το απλό εργαλείο αποκαλύπτει γρήγορα πιθανές ευαισθησίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Με άλλα λόγια, η Essie νοιάζεται! 

 

Εάν είστε fan των βερνικιών gel και το δοκιμάσετε, θα περιμένω τις εντυπώσεις σας! 

 

 

 
All Your Lips Need is Love!
Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 00:00
     

Η άνεση ενός lip balm. Το εκλεπτυσμένο χρώμα ενός κραγιόν. Η λάμψη ενός lip gloss. Aυτό είναι το Lip Lover της Lancôme. 

 

1

 

Χαρίζει χρώμα, λάμψη και περιποίηση με μία κίνηση. Η υβριδική του σύνθεση συνδυάζει τα εκλεπτυσμένα χρωματικά αποτελέσματα με την "εξατομικευμένη" λάμψη και την άνεση μεγάλης διάρκειας... Το Lip Lover της Lancôme χαρίζει στα χείλη αυτό το je ne sais quoi που σε κάνει να θέλεις να τα φιλήσεις...

2

 

Η νεαρή ηθοποιός Lily Collins με την ξεχωριστή γοητεία και τη φρεσκάδα της είναι το πρόσωπο της Lancôme γι΄αυτό το λανσάρισμα, πίσω από το φακό του Sοlve Sundsbο.

 

Γεννημένη στην Αγγλία από μια οικογένεια καλλιτεχνών (ναι, είναι η κόρη του Phill Collins) η Lily Collins ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες και συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους αστέρες του Χόλυγουντ. Μετά την ερμηνεία της το 2009 στην ταινία "Μια Σχέση Στοργής" στο πλευρό της Sandra Bullock, το 2012 συμπρωταγωνίστησε στην ταινία "Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου" ως Χιονάτη δίπλα στην κακιά μητριά Julia Roberts – άλλο ένα από τα διάσημα πρόσωπα της Lancôme. Το Φθινόπωρο του 2014, θα εμφανιστεί στο Love, Rosie του Christian Ditter, την πρώτη της ρομαντική ταινία. 

 

3

 

 

Συμβουλές για ακόμη πιο λαχταριστά χείλη 

> Χείλη σε σχήμα καρδιάς
Για απίστευτα προκλητικά χείλη, εφαρμόστε την απόχρωση Rose des Nymphes σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και απλώστε μια πινελιά Corail Cabriole στο κέντρο τους.

 

> Περίγραμμα για περισσότερο όγκο
Δημιουργήστε αντίθεση ανάμεσα στα χείλη και στο περίγραμμά τους, για να αναδείξετε το κεντρικό χρώμα: εγγυημένο αποτέλεσμα όγκου!

 

> Όγκος στον ίδιο τόνο
Επιλέξτε δύο αρκετά παρόμοιες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, για να εξισορροπήσετε τον όγκο του άνω και του κάτω χείλους. Εφαρμόστε την πιο ανοιχτή απόχρωση στο πιο λεπτό χείλος, για να αναδείξετε τον όγκο του, και τη σκούρα απόχρωση στο πιο παχύ χείλος.

 

 

4

 

5

 

Όχι μόνο χρώμα...

 

Οι δύο οικογένειες αποχρώσεων του Lip Lover συνοδεύονται από δύο ολοκαίνουργια και άκρως θηλυκά αρώματα. Η Lancôme εμποτίζει τις αποχρώσεις Basic Chic με ένα απαλό, ρομαντικό άρωμα από νότες δροσερών ροδοπέταλων, βανίλιας και ζουμερού σμέουρου. Για τις αποχρώσεις Creative Chic ένα απολαυστικά αισθησιακό άρωμα: νότες πλούσιου τριαντάφυλλου που τελειοποιούνται με πουδρέ τόνους ίριδας και βιολέτας.

 

6

 

Απλικατέρ σε σχήμα βέλους; Ο λόγος είναι απλός:Πηγαίνει από τα χείλη κατευθείαν στην καρδιά! ♥

Χάρη σε αυτό το σχήμα με το πιο λεπτό άκρο, αγκαλιάζει με ακρίβεια τις καμπύλες των χειλιών. Κι έτσι το χρώμα δεν "τρέχει" και δεν βγαίνει από το περίγραμμα όπως πολύ συχνά μας συμβαίνει όταν απλώνουμε το gloss μας! 

Ένα πέρασμα από τη μία γωνία των χειλιών μέχρι την άλλη και ξανά πίσω είναι αρκετό, για να απλωθεί η ιδανική ποσότητα προϊόντος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άκρο σε σχήμα βέλους, για να τελειοποιήσετε τις γωνίες και να τονίσετε το περίγραμμα.

 

 

Κάθε μία από τις 15 νέες αποχρώσεις του Lip Lover κοστίζει 22 Ευρώ. 

 

 

 

 

 
Δύο μέρες στη Chantilly με την Diadermine!
Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη   
Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 00:00
     

Kάστρα, Άλογα, Γαλλικοί Κήποι και πολλή κουβέντα για την ομορφιά με αφορμή τα 110 γενέθλια της Diadermine.

 a

 

Γνωρίζατε πως η Diadermine είναι Γαλλική; Kαι ότι φυσικά έχει όνομα (όπως πολλές άλλες μάρκες καλλυντικών και όχι μόνο) με ελληνικές ρίζες; Ιδρύθηκε το 1904 από τους αδελφούς Bonetti και το πρώτο προϊόν ήταν η "La crème Medicale de Beauté". 

 

To 1950 από το φαρμακείο, η μάρκα μπήκε στα σούπερ μάρκετ ενώ το 1980, πέρασε στα χέρια της Γερμανικής Henkel

 

Βασικό motto του brand: "When Dermatology turns to Beauty". 

 

b

 

Φέτος λοιπόν, η Diadermine συμπληρώνει 110 λαμπερά χρόνια ζωής. Και το γιορτάζει με πολλούς τρόπους. Η ελληνική αποστολή βρεθήκαμε μαζί με άλλες χώρες στην πανέμορφη πόλη Chantilly, λιγότερο από μία ώρα έξω από το Παρίσι, για να γιορτάσουμε μαζί της τα γενέθλιά της μέσα σε ένα ονειρεμένο σκηνικό. 

 

c

 

Με αφορμή τα 110α της γενέθλια, η Diadermine μας παρουσίασε μια νέα σειρά συνολικής αντιγήρανσης, την No.110 Crème de Beauté. H σύνθεσή της κρύβει 11 ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά όπως το procollagen, αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, βιταμίνες Ε και F, πανθενόλη, Υαλουρονικό οξύ, Πρωτεϊνες σόγιας, Καφεϊνη, Betafine (αμινοξύ) και Relipidium (πρωτεϊνη). 

 

d

 

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σειρές της Diadermine, η No. 110 Crème de Beauté δεν απευθύνεται και δεν λύνει ένα μόνο πρόβλημα, αλλά λειτουργεί συνολικά ενάντια σε όλα τα σημάδια της γήρανσης, προσφέροντας λείανση, θρέψη και τελειοποίηση της επιδερμίδας. 

 

e

 

Η σειρά που σιγά - σιγά θα εμπλουτίζεται, περιλαμβάνει Κρέμα Ημέρας, Κρέμα Νύχτας, Αντιγηραντικό Έλαιο για πρόσωπο (χρησιμοποιείται πριν την κρέμα ως σέρουμ ή μόνο του) αλλά και το σώμα, και δύο καθαριστικά ζελ. Η σύνθεση των κρεμών είναι μεταξένια και αρκετά πλούσια, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα σε ηλικίες μετά τα 30-35 χρόνια. 

 

f

 

Κι επειδή τα 110 γενέθλια δεν είναι ένας απλός εορτασμός, αυτό είναι το ... oνειρεμένο σκηνικό, που η Diadermine επέλεξε για αυτή τη σημαντική επέτειο. Το περίφημο Château de Chantilly στην πόλη της Chantilly ήταν κάτι περισσότερο από επιβλητικό, παραμυθένιο και εντυπωσιακό. 

 

g

 

Οι απέραντοι κήποι, που καθόλου τυχαία ονομάζονται και Μικρές Βερσαλλίες, το εντυπωσιακό ιδιωτικό κάστρο (ανήκει στο Γαλλικό Ινστιτούτο) με τα σπάνια εκθέματά του και τη σημαντικότερη βιβλιοθήκη, την δεύτερη μεγαλύτερη μετά την βιβλιοθήκη του Λούβρου, οι ιππικοί αγώνες και οι ιππικές επιδείξεις, το γκολφ αλλά και οι βόλτες στην κομψή πόλη της Chantilly είναι τα must της περιοχής. 

 

h

 

Το κάστρο αλλά και οι βασιλικοί στάβλοι της Chantilly έγιναν διάσημοι και με έναν διαφορετικό τρόπο. Ήταν το σπίτι του "κακού" Max Zorin στην ταινία James Bond του 1985 "A View to a Kill", η τελευταία δηλαδή με πρωταγωνιστή τον Roger Moore! 

 

i

 

Kαι μια μικρή στάση για να απολαύσουμε το τοπίο, στην βόλτα από το ξενοδοχείο Auberge du Jeu de Paume (δίπλα στους βασιλικούς στάβλους και το Ιππικό Μουσείο που φαίνονται στο βάθος) προς το Κάστρο. 

 

Χρόνια πολλά Diadermine!

 

 

 


Σελίδα 1 από 10

Beauty Talk