Close Panel

Login

 

             

30Μάιος2012

Iσοπεδώστε την. Προλαβαίνετε!

     

Δοκίμασα την Κρέμα για Μασάζ κατά της κυτταρίτιδας από τη σειρά Cellufight της Bioten. Kι έχω πολλά να πω και να δείξω!

 proti

 

Δεν ξέρω τι σχέση έχετε ακριβώς με την κυτταρίτιδα. Και μάλλον ούτε εγώ ξέρω να σας πω ακριβώς για τη δική μου σχέση. Είναι λίγο ακαθόριστη, ελεύθερη, τύπου... «American bar». Άλλοτε νομίζω πως είμαι μια χαρά, την επόμενη μέρα μου φαίνομαι χάλια. Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο (π.χ διατροφή και άσκηση) και τα πόδια μου είναι... καθώς πρέπει, και εποχές που θέλω να αρπάξω τον πρώτο οδοστρωτήρα που θα βρω μπροστά μου και να την ισοπεδώσω! Έχω ζητήσει να κάνω μασάζ κατά της κυτταρίτιδας σε spa και ο γκουρού μου έχει πει ότι δεν χρειάζομαι μασάζ για κυτταρίτιδα, μόνο λίγη γυμναστική για σύσφιξη χρειάζομαι και έχω πληρώσει αλλού (μια φορά στη ζωή μου) ένα full πρόγραμμα συνεδριών για λεμφικό μασάζ – κατά της κυτταρίτιδας- και η κυρία/ μετρ με ειδίκευση στην κυτταρίτιδα μου δήλωσε σχεδόν εξ αρχής πως δεν θα καταφέρει να με «συνεφέρει» μόνο με ένα πακέτο μασάζ!

 

Εκεί λοιπόν που τελειώνει η λογική, αρχίζει η δική μου σχέση με την κυτταρίτιδα. Κι επειδή σκοπεύω να την τρελάνω (την κυτταρίτιδα), τα τελευταία ...20 χρόνια δοκιμάζω πρέπει δεν πρέπει, έχω δεν έχω (κυτταρίτιδα) προϊόντα που την καταπολεμούν. Για τα περισσότερα από αυτά η εντύπωση που μου έχουν αφήσει είναι παρόμοια με την άποψη που έχω για την κυτταρίτιδά μου: ακαθόριστη. Σίγουρα δεν άλλαξε κάτι δραστικά επάνω μου αλλά γνωρίζω πολύ καλά πως κάτι τέτοιο είναι έτσι κι αλλιώς ουτοπικό.

 

Η κυτταρίτιδα που ουσιαστικά πρόκειται περί φλεγμονής, είναι ένα ιδιαίτερα σύνθετο πρόβλημα, αφορά στην κληρονομικότητα, στο στρες, στη διατροφή, στη γυμναστική και πολλά άλλα...Και δεν ξέρω κατά πόσο οι ειδικοί συμφωνούν με τη δική μου πεποίθηση, αλλά πλέον θεωρώ πως η κυτταρίτιδα άγεται και φέρεται, πάει κι έρχεται στη ζωή μου γιατί αφορά το σώμα, τον οργανισμό και την ψυχοσύνθεσή μου, τα οποία φυσικά και ευτυχώς αλλάζουν μέσα στο χρόνο. Άλλοτε προς το καλό κι ενίοτε προς ...το καλύτερο. :)

 

Και ερχόμαστε στην Cellufight Μassage Cream της Bioten.

Aπό την αρχή, όταν μας την παρουσίασαν οι άνθρωποι της Bioten μου έκανε «κλικ» το γεγονός ότι προκαλεί αίσθημα καύσου στο δέρμα. Δεν συμπαθώ καθόλου τα προϊόντα που κάνουν το αντίθετο, δηλαδή δροσίζουν και «κρυώνουν» την περιοχή που τα εφαρμόζω. Δεινοπαθώ και περιμένω στωικά να περάσει η επίδρασή τους, με αποτέλεσμα φυσικά μετά από 2-3 φορές να μην τα ξαναχρησιμοποιήσω. Πήρα λοιπόν δύο από τα προϊόντα της σειράς (το σκραμπ και την κρέμα για μασάζ) και ξεκίνησα.

> Η Απολεπιστική Κρέμα Ντους έχει πάρα πολύ ωραία υφή και ακόμη πιο ωραίο, «ακριβό» άρωμα. Αρκετά απαλή ώστε να μην τραυματίζει το δέρμα, αλλά και πολύ αποτελεσματική καθώς το αφήνει λαμπερό και τριζάτο χάρη στα θρυμματισμένα κουκούτσια ελιάς που περιέχει.

> Η κρέμα για μασάζ ήταν όμως η πραγματική αποκάλυψη. Αρχικά μου φάνηκε αρκετά πλούσια, αλλά αυτό ουσιαστικά με «ανάγκασε» να κάνω αρκετές κινήσεις μασάζ (που βοηθούν) για να την απλώσω. Λευκή, με ωραία μυρωδιά, δεν είχε τίποτα που να με έκανε να φανταστώ αυτό που θα ακολουθούσε: μετά από 2-3 λεπτά κάθε σημείο του δέρματός μου που είχα βάλει κρέμα είχε γίνει κατακόκκινο και άρχιζα να νιώθω μια γλυκιά ζέστη στην περιοχή. Το θέαμα κατ' αρχάς ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ακόμη και μια «δαχτυλιά» που είχα κατά λάθος κάνει στη γάμπα μου, τώρα είχε μεταμορφωθεί σε ένα κόκκινο αποτύπωμα!

 

Το ...φλογερό αυτό αποτέλεσμα και η θερμαντική δράση οφείλεται στην ύπαρξη μαύρου πιπεριού. Το πόσο έντονο θα είναι το κοκκίνισμα, εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο. Εγώ κοκκίνισα εντυπωσιακά πολύ, για σχεδόν 15 λεπτά. Εσείς μπορεί και όχι, αλλά η αίσθηση ζέστης θα είναι για όλες μας εκεί.

 

Μου αρέσει πολύ αυτό το προϊόν που κάνει εμφανή τη δράση του. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, κυριολεκτικά την ξυπνάει και την ενεργοποιεί και μου δίνει την αίσθηση πως μέσα σε αυτή τη ...φωτιά, η κυτταρίτιδα «καίγεται» να φύγει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω φτάσει στο σημείο να βάζω την κρέμα 2 φορές την κρέμα επί ένα μήνα για να δω τα αποτελέσματα που έχουν δείξει οι έρευνες της Βioten. Ούτε καν θα αντιληφθώ νομίζω εάν η περιφέρεια των μηρών μου θα μειωθεί τελικά κατά 1 εκατοστό. Μένω στο ότι αυτό το προϊόν μοιάζει ενεργό, δραστικό και ξυπνάει την μικροκυκλοφορία του αίματος στα σημεία που ταλαιπωρούνται πολύ λόγω των ατελείωτων ωρών που περνάω μπροστά στο κομπιούτερ γράφοντας για κρέμες κυτταρίτιδας! Κι όταν η μικροκυκλοφορία ενεργοποιείται, το όφελος είναι διπλό: ο μεταβολισμός και η αποτοξίνωση παίρνουν μπρος και επιπλέον το δέρμα απορροφά καλύτερα τα συστατικά που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα.

 

Προφυλάξεις: πλύνετε αμέσως τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Εάν ξεχαστείτε και πιάσετε μετά π.χ το πρόσωπο ή τα μάτια σας, αυτό που θα νιώσετε δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο. Το προϊόν δεν ενδείκνυται για πολύ ευαίσθητο δέρμα με κιρσούς ή εμφανή αγγεία.

 

Τα όπλα του: Guarana που ενεργοποιεί το μεταβολισμό και απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς. Θαλάσσια φύκια που ενεργούν επάνω στον λιπώδη ιστό μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας και Μαύρο Πιπέρι με θερμαντικές ιδιότητες που ενεργοποιεί την κυκλοφορία.

 

kolaz

 

Το ολοκληρωμένο σύστημα αντικυτταριτιδικής θεραπείας αποτελείται από Αντικυτταριτιδική Κρέμα, Αντικυτταριτιδικό Gel, Απολεπιστική Κρέμα Ντους και Λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας.

Όλα τα προϊόντα περιέχουν εκχυλίσματα ενεργών φυσικών συστατικών, είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

 

 

 

Σχόλια  

 
0 #2 mariap 19-06-2013 06:38
Eύα μην...ανησυχείς! Ακούγεται παράλογο, αλλά αυτό δείχνει ότι η κρέμα... δουλεύει! Φαντάσου ότι κατά κάποιο τρόπο η κυτταρίτιδα "κουνήθηκε", βγαίνει προς την επιφάνεια και γι΄αυτό πρέπει να συνεχίσεις να βάζεις κρέμα, ιδανικά κάνοντας μασάζ. Μην απογοητεύεσαι, είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Συμβαίνει τον πρώτο καιρό, είναι το πρώτο "σοκαριστικό" σύμπτωμα ακόμη κι όταν πας π.χ σε κάποιον ειδικό για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Πίνε πάντα μπόλικο νερό και αν μπορείς, κάνε αερόβιο άσκηση (τρέξιμο, ποδήλατο κλπ). Good Luck, ξαναγράψε μας τα νέα σου! χχχ
Παράθεση
 
 
-5 #1 Εύα 18-06-2013 21:13
Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου με παράλληλη διατροφή και γυμναστική. Σε μένα τα αποτελέσματα είναι τα ακριβώς αντίθετα των αναμενόμενων..η κυτταρίτιδα έχει τριπλασιαστεί! Είμαι απελπισμένη και πραγματικά δεν ξέρω τι μου συμβαίνει!!! :sad: Αν έχει κάποια καμιά ιδέα...
Παράθεση
 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk