Close Panel

Login

 

             

15Ιούνιος2012

Mακιγιάζ για Παραλία

     

Κι όμως δεν σας χρειάζονται πολλά περισσότερα από μια συγκλονιστική πούδρα για ένα λαμπερό beach look. To φυσικό, μπρονζέ μακιγιάζ έχει τα μυστικά του! 


1a

Η νέα πούδρα Terra Soleia του Guerlain.  


Ετοιμάζεστε για παραλία ή πισίνα; Καλή κίνηση! Τι θα λέγατε να κάνετε ένα απλό, γρήγορο αλλά απολύτως ταιριαστό με την περίσταση μακιγιάζ ώστε να μην δείχνετε απεριποίητη ή κουρασμένη; Το μακιγιάζ παραλίας έχει τα μυστικά του για δείχνει φυσικό και εσείς στα καλύτερά σας.

> Πρώτη κίνηση: αντιηλιακό φυσικά! Απλώστε την κρέμα στο πρόσωπό σας και περιμένετε τουλάχιστον 20 λεπτά ώστε να απορροφηθεί καλά. Εάν βιαστείτε, το μακιγιάζ που θα εφαρμόσετε στη συνέχεια δεν θα απλώνεται καλά ενώ η λιπαρότητα θα το κάνει να εξαφανιστεί πριν καλά – καλά φτάσετε στη σεζ λονγκ.

> Να θυμάστε πως σε συνθήκες υγρασίας (όπως όταν είμαστε δίπλα στο νερό) τα κρεμώδη ή λιπαρά προϊόντα, όπως π.χ κάποια φον ντε τεν δεν θα ...εξαφανιστούν σχεδόν στιγμιαία. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε μέηκ απ, προτιμήστε ένα αντιηλιακό με χρώμα ή αναμείξτε λίγο φον ντε τεν με το αντιηλιακό σας.

> Για μικρές, τοπικές ατέλειες όπως κοκκινίλες και σπυράκια καλύψτε τις με κόμπακτ πούδρα που θα την βάλετε σε αυτό το σημείο με ένα πινελάκι ή με ένα Q-tip.

> Το must have προϊόν για μακιγιάζ παραλίας είναι μια μπρονζέ πούδρα. Απορροφά λιπαρότητα, μένει σταθερή και δίνει το ποθητό ηλιοκαμμένο look στην επιδερμίδα.

> Διαλέξτε λοιπόν μια απόχρωση πούδρας που μοιάζει με το φυσικό σας μαύρισμα. Απλώστε την με πινέλο στα βλέφαρα, στα μήλα του προσώπου, στα μάγουλα και τους κροτάφους αλλά και στο μήκος της μύτης και οπωσδήποτε στην κορυφή τους (όπως όταν σας «αρπάζει» ο ήλιος!). Τελειώστε περνώντας απαλά από το μέτωπο και το πηγούνι. Και φυσικά κατεβείτε άφοβα αλλά διακριτικά, σβήνοντας καλά με το πινέλο, προς το λαιμό, το ντεκολτέ και τους γυμνούς σας ώμους.

> Μια αδιάβροχη μάσκαρα είναι επίσης απαραίτητη. Για τα χείλη οι επιλογές είναι δύο: ματ κραγιόν για να παραμείνει σταθερό, ή λιπ γκλος, ιδανικά με αντιηλιακά φίλτρα, που θα το απλώνετε συχνά και με ...ηδυπάθεια στα χείλη σας!

> Καθώς μπορεί (και πρέπει) να χρειαστεί να ανανεώσετε το αντιηλιακό σας, η καλύτερη λύση για να μη χαλάσετε το μακιγιάζ σας είναι να έχετε μια πούδρα με αντιηλιακό δείκτη. Εκτός φυσικά κι αν βουτήξετε στο νερό, οπότε θα πρέπει να ξανακάνετε το μακιγιάζ σας από την αρχή: απλώστε το αντιηλιακό σας, περιμένετε για 20 λεπτά φορώντας τα τεράστια γυαλιά σας (το πιο σικ καμουφλάζ) και μετά αποσυρθείτε στα αποδυτήρια με το νεσεσέρ σας. Η σεζ λονγκ είναι μέρος χαλάρωσης και πόζας, κι όχι μέρος για να αποκαλύψετε τα μυστικά του μακιγιάζ σας!

 

kolaz


Oι φωτογραφίες της Natalia Vodianova (η απόλυτη μούσα του οίκου) είναι από τη φωτογράφιση για τη διαφημιστική καμπάνια Guerlain Terra Azzurra by Emilio Pucci. Kάτω δεξιά, η νέα άφιξη του οίκου Guerlain για τη σειρά 2012  Τerracotta Summer, Τerra Soleia. Mια πούδρα σε συλλεκτικό μέγεθος - γίγας για χρήση σε πρόσωπο και σώμα, στολισμένη για πρώτη φορά με τα αγαπημένα μοτίβα του αρωματικού κόσμου των Aqua Allegoria. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk