Close Panel

Login

 

             

09Οκτώβριος2012

Kαι στα Δικά μας!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Το πρώτο σαλόνι περιποίησης νυχιών Essie εγκαινιάστηκε στη Νέα Υόρκη. Και πολύ άργησε!

  essies flagship salon 2

 

O τοίχος των βερνικιών

250.Τόσες είναι οι αποχρώσεις των βερνικιών Essie που υπάρχουν στο συγκεκριμένο πρώτο κατάστημα, το οποίο θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρίας. H αυτοκρατορία της κας.  Εssie Weingarten εξαπλώνεται!

 

Η Ελλάδα αποτελεί αγορά - πρότυπο για την Essie, καθώς είμαστε η δεύτερη χώρα, μετά την Αμερική σε πωλήσεις!!! Γεγονός καθόλου τυχαίο φυσικά, καθώς πρόκειται για βερνίκια εξαιρετικής ποιότητας, με πολύ καλή εφαρμογή και υπέροχα χρώματα. Στοιχεία με τα οποία ασχολείται κάθε φορά η Essie Weingarten προσωπικά, διατηρώντας την ιδιότητα της Global Creative Director, καθώς η εταιρία έχει  περάσει από το 2010 στον όμιλο L'Oreal, ενώ στην Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Lawrence Barth @ ΣΙΑ ΕE. 

 

essies flagship salon 3

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Τα λευκά φωτεινά χρώματα στο Essie Nail Salon τονίζονται από τα δερμάτινα love seats, ντυμένα στα χρώματα των iconic βερνικιών "Μademoiselle" και "Α-list". O χώρος είναι σχεδιασμένος από τον interior designer Peter Millard και η αίσθηση που ήθελε να αποδώσει είναι  αυτή του να νιώθεις ότι μπαίνεις μέσα σε ένα από τα λατρεμένα, χαρακτηριστικά τετράγωνα μπουκαλάκια Essie!

 

 

essies flagship salon 4    

ο χώρος με τους στεγνωτήρες και τις οθόνες ώστε να περνάει η ώρα ευχάριστα πως σας φαίνεται; Ναι, το θέλουμε κι εμείς! 

 

Και δεν θα μας πείραζε καθόλου να κάθεται δίπλα μας η κα. Essie αυτοπροσώπως! Η οποία έχει εβδομαδιαία ραντεβού για τη φροντίδα των νυχιών της, επιλέγοντας συνήθως τον αγαπημένο της  συνδυασμό βερνικιών, ο οποίος προσφέρεται ως signature υπηρεσία: πρώτη στρώση με το "Blushing Bride" και από πάνω το βερνίκι "Mademoiselle". Kαι πάντα με τη μανικιουρίστα των διασήμων Josephine Allen που περιποιείται τα νύχια της εδώ και 20 χρόνια. 

 

Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από τα 32$ για μανικιούρ και από τα 65$ για πεντικιούρ. 

  

essies flagship salon 1


Κι έτσι φαίνεται το κατάστημα απ' έξω ώστε να το αναγνωρίσετε σε περίπτωση που περνάτε από την περιοχή Upper East της Νέας Υόρκης!

"Αυτή είναι η μέρα που ονειρευόμουν!" λέει χαρακτηριστικά η Essie Weingarten. "Nα οδηγώ στην οδό Εast 65th του Μανχάταν και να βλέπω το όνομά μου σε αυτόν τον υπέροχο χώρο! Αυτό είναι το πρώτο Essie Nail Salon παγκοσμίως, σε συνεργασία με τη L'Oreal Professionnel και τον Samuel Shriqui μέσα στο hair salon του οποίου δημιουργήθηκε το Essie Nail Salon". 


Περιμένουμε την αναγγελία του επόμενου Essie Nail Salon στην Ελλάδα. Άλλωστε επιβάλλεται καθώς είμαστε η Νο2 χώρα  παγκοσμίως σε πωλήσεις! 

 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk