Close Panel

Login

 

             

16Απρίλιος2012

Ροζ Ιδανικά

     

Κάτι άλλαξε στη Vichy και η Idealia, η κρέμα που κάνει την ιδανική επιδερμίδα πραγματικότητα, είναι το πρώτο ιδανικό δείγμα της νέας εποχής.  vichy1


Η παρουσίαση της νέας κρέμας στα κεντρικά γραφεία της Vichy ήταν …ντυμένη στα ροζ! Και σε όλες τους δημοσιογράφους προσφέρθηκε ένα δροσερό ρόφημα, ένα τσάι που όλες πίναμε και ακούγαμε για πρώτη φορά. Το όνομα αυτού: Κομπούχα! Κάτι φαίνεται να αλλάζει στη Vichy και η νέα κρέμα, η Idealia είναι ο φορέας της αλλαγής. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μπω στο πνεύμα αυτής της αλλαγής από το να περάσω από το …scanner της δοκιμής το νέο ροζ βαζάκι που βρίσκεται στα χέρια μου. 

Ξεκινάμε

Το κουτί το γράφει καθαρά. "Η κρέμα ενδείκνυται για σημάδια γήρανσης, άγχος και κούραση". Εδώ είμαστε! Τα έχω όλα και δεν θέλω κανένα από αυτά. Θα επιθυμούσα η Ιdealia να τα εξαφανίσει ως δια μαγείας. Ξεκινάω να περιεργάζομαι το βαζάκι. Υπέροχο νέο χρώμα, ροζ ιριδίζον, διαφορετικό από την γνωστή, καλή αξιόπιστη Vichy με το εργαστηριακό και κλινικό προφίλ της. Και το χαρακτηριστικό V της μάρκας, κι αυτό με τον τρόπο του σηματοδοτεί τη νέα εποχή της...νίκης, γιατί όχι; Το καπάκι ανοίγει κι ένα ροζ ευωδιαστό σορμπέ με περιμένει! Διάβασα πως το άρωμά της είναι εμπνευσμένο από την Κομπούχα και συνδυάζει λευκά λουλούδια και ξύλα, αλλά εμένα μου θυμίζει ζουμερά φρούτα του δάσους! Μου αρέσει να έχουν ωραίο άρωμα τα καλλυντικά μου. Πολλές εταιρίες το αποφεύγουν καθώς το άρωμα είναι από τους πιο συχνούς ενόχους για πρόκληση αντιδράσεων και αλλεργιών. Απ΄όσο όσο γνωρίζω όμως, απαιτείται ειδική επεξεργασία και προσθήκη συστατικών ώστε ένα προϊόν να καταλήξει και να διατηρηθεί στα ράφια των καταστημάτων άοσμο. Οπότε τι καλύτερο από ένα υποαλλεργικό, κατάλληλο ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και δερματολογικά ελεγμένο προϊόν με εξαίσιο άρωμα. Η Ιdealia είναι σαν κρεμώδες ζελ, δροσερή και συγχρόνως πλούσια, καθόλου βαριά και όσο πρέπει ενυδατική από την πρώτη στιγμή. Απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα, η αίσθηση που μου αφήνει κάθε φορά είναι ιδιαίτερα ευχάριστη (συνδυασμός υφής και αρώματος) ενώ πρέπει να πω ότι την χρησιμοποίησα και στα μάτια. Δεν ξέρω εάν διέπραξα ένα βαρύ έγκλημα ομορφιάς (οκ, γνωρίζω πως η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη, έχει ειδικές ανάγκες και χρειάζεται ειδικό προϊόν περιποίησης) αλλά εγώ τις πρώτες μέρες το έκανα. Θα... εισηγηθώ βεβαίως στην Vichy να δημιουργήσει και κρέμα ματιών – αν και φαντάζομαι πως το νέο προϊόν θα έχει ήδη δρομολογηθεί!

 

kombuha

Koμπούχα;

Με δυο λόγια θα σας πω τι κατάλαβα γι' αυτό το νέο συστατικό που μπήκε στη ζωή μου δια μέσω της ...κρέμας μου! Η Κομπούχα είναι ένα συμπύκνωμα τσαγιού. Προκύπτει μετά από μια βιολογική ζύμωση (καλλιέργεια) φύλλων μαύρου ή πράσινου τσαγιού κατά την οποία δημιουργούνται και συγκεντρώνονται εξαιρετικά ενεργά συστατικά (AHA, Βιταμίνες, Προβιοτικά, Πολυφαινόλες). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κομπούχα είναι για το τσάι ό,τι και η καλλιέργεια Κεφίρ για το γάλα. Η Κομπούχα είναι γνωστή για αιώνες για τις τονωτικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τα εργαστήρια της Vichy με τη βοήθεια της προηγμένης βιοτεχνολογίας κατάφεραν να την αναπαράγουν.

Πως προέκυψε το "ιδανικό"

Η Vichy εργαζόταν για 5 χρόνια επάνω στο νέο εγχείρημα της Idealia. Και όλα ξεκίνησαν από την ανάγκη των εργαστηρίων της L' Oreal να κατανοήσουν τις ανάγκες των γυναικών και πως αυτές εξελίσσονται όταν όλα γύρω μας αλλάζουν. Μια μεγάλη παγκόσμια ποιοτική έρευνα έδειξε λοιπόν πως οι απαντήσεις των εκατοντάδων γυναικών από Γαλλία, Κίνα, Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες ηλικίας 20-60 ετών αναζητούν την ιδανική επιδερμίδα. Πέρα από τις ρυτίδες και τη χαλάρωση, οι γυναίκες εξέφραζαν πως ήθελαν να νιώθουν σίγουρες πως η επιδερμίδα τους είναι υγιής εσωτερικά και άρα θα μπορεί να αυτοπροστατεύεται και να δείχνει υγιής και εξωτερικά. Θα είναι δηλαδή η ιδανική επιδερμίδα, λεία, ομοιογενής, απαλή και λαμπερή.

vichyx

Meeting Point

Χρησιμοποιώ την Idealia μια εβδομάδα τώρα και θα συνεχίσω μέχρι ...τέλους! Το στοιχείο που με έφερε πιο κοντά της, θα έλεγα πως είναι το γεγονός πως μεταξύ άλλων πολεμάει εκ των έσω αυτή την τόσο ενοχλητική για εμένα θαμπάδα και ανομοιομορφία. Αυτή την εντύπωση που έχω πως το δέρμα μου "δεν αισθάνεται" και πολύ καλά! Σαν κάτι να του λείπει, σαν κάτι να πρέπει να κάνω για να το βοηθήσω ώστε είναι και δείχνει καλά. Να γίνει δηλαδή με τα δικά μου κριτήρια ιδανικό. Έτσι όπως είναι κάθε φθινόπωρο μετά τις διακοπές, κάθε φορά μετά από έναν καλό ύπνο, κάθε φορά μετά από μια απολαυστική περιποίηση προσώπου. Όσες ημέρες δοκιμάζω την Ιdealia, ο καιρός έξω είναι μάλλον άστατος, η Άνοιξη δεν λέει να επικρατήσει, ο ήλιος δεν λέει να βγει. Κι όταν όλα αυτά επιτέλους γίνουν, ξέρω πως μαζί με τη διάθεσή μου, θα αλλάξει και η όψη της επιδερμίδας μου. Και πως η Idealia θα φέρει την Άνοιξη στο πρόσωπό μου!

 

vichy3

 

 

 

 

Σχόλια  

 
0 #2 roza xaritidou 23-12-2012 15:10
:P :P :P :P telio telio..........
Παράθεση
 
 
0 #1 roza xaritidou 23-12-2012 15:10
:P :P :P :P :P :P telio
Παράθεση
 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk