Close Panel

Login

 

             

24Ιούλιος2013

Τα πιο Pure Καλλυντικά που Είδατε Ποτέ!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
  

  

 

 

Καλλυντικά με ουσία, γεμάτα αληθινά, αγνά συστατικά που δεν υπόσχονται, απλώς κάνουν! Τα Pure Products της Μάρως Βούλγαρη μας συστήνονται! 

 

1

 

Τα είδα ένα όμορφο απόγευμα απλωμένα σε έναν pure πάγκο! Μπουκαλάκια και βαζάκια πολλά κι από πίσω η Μάρω Βούλγαρη με το κόκκινο κραγιόν της, το λαμπερό της δέρμα και τα σγουρά της μαλλιά, γνώριμη φυσιογνωμία καθώς και οι δυο κινούμαστε τόσα χρόνια στα ίδια "στέκια"! Μόνο που η Μάρω άλλαξε προσφάτως στέκι, δημιουργεί πλέον τα δικά της καλλυντικά, τα Pure Products, και είναι τρισευτυχισμένη! Όπως ήμουν κι εγώ όταν δοκίμαζα τις κρέμες της με κολλαγόνο και βιταμίνη C, μύριζα τα αρώματά της, έχωνα τη μύτη μου μέσα στην φρέσκια πούδρα με κακάο! Κατάλαβα αμέσως πως εδώ είχαμε πολλά να πούμε και να δούμε. Και νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αφήσουμε την ίδια τη Μάρω να μας τα πει με τον δικό της υπέροχο τρόπο. Μιας και όπως είπαμε, η Μάρω πλέον... "γράφει" με τα καλλυντικά της! 

 

Η Μάρω, τα καλλυντικά και οι όμορφες λέξεις της

 

"Όταν σου ζητούν να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία, συνήθως υπάρχει ένα πρόβλημα.

 

Δε ξέρεις από πού να αρχίσεις...

 

Πιάνω λοιπόν τον εαυτό μου να αναρωτιέται: Πότε ξεκίνησα; Tότε που έφτιαξα τις πρώτες μου πούδρες επειδή καμιά του εμπορίου δεν με ικανοποιούσε; Μήπως τότε που έφτιαξα ένα υπέροχο after sun για μένα και για τη φίλη μου στην Πάρο επειδή τίποτε δεν μας φαινόταν τόσο ενυδατικό;

 

3

 

Έτσι κάπως λοιπόν ξεκίνησα να φτιάχνω καλλυντικά. Μετά από 20 χρόνια στη δημοσιογραφία και ιδιαίτερα στο χώρο του life style και της ομορφιάς, οι απαιτήσεις μου είχαν γίνει υψηλές κι αυτό που έβλεπα στα καινούρια προϊόντα των μεγάλων εταιρειών ήταν η αγωνία τους να λανσάρουν κοινοτοπίες ως τεράστιες καινοτομίες, κι από την άλλη να κάνουν οικονομία μειώνοντας τα δραστικά συστατικά στα προϊόντα τους αντισταθμίζοντας αυτήν την «έκπτωση» με φανταιζί συσκευασίες.

 

Ταυτόχρονα, εκείνη την εποχή (πριν από τέσσερα χρόνια δηλαδή) ήρθα σε επαφή με τη φιλοσοφία του διάσημου Αμερικανού δερματολόγου Νίκολας Πέρικον, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, μου έκανε ακόμα πιο σαφές ότι καμιά «εφεύρεση» στο χώρο της ομορφιάς και καμιά λαμπερή καινοτομία δεν έχει ακόμα υπερβεί το επίτευγμα του να μετατρέψουμε τη βιταμίνη C που όλοι ξέρουμε σε Ascorbyl Palmitate έναν δεσμό που βοηθά στην νεοκολλαγονογέννεση και λειτουργεί ως το απόλυτο αντιοξειδωτικό. Μαζί με το Α -λιποϊκό οξύ, ένα απόλυτα φυσικό μόριο που εμπεριέχεται στη γλυκοπατάτα και που εισέρχεται ταχύτατα στα ζωντανά κύτταρα και τα προστατεύει από την οξείδωση, ήξερα ότι είχα στα χέρια μου δύο πανίσχυρα εργαλεία για να φτιάξω την κρέμα που επιτέλους θα με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένη. Και συνέβη.

 

2

 

Ascorbyl Palmitate, Α λιποϊκό οξύ, καθαρό κολλαγόνο 100% και υαλουρονικό οξύ από τη Γερμανία, cucumber extract από το Μιλάνο, καθαρό υγρό μετάξι, μαργαριταρόσκονη και q10 από την Ιαπωνία και η σειρά διαρκώς μεγάλωνε ενσωματώνοντας πολύ δραστικά συστατικά σε πλούσια αραίωση μέσα σε μια βάση κρέμας που φτιάχνω από αγνό μέλι , κερί και πρόπολη που παίρνω από το οικογενειακό μελισσοκομείο.

 

Κάπως έτσι γεννήθηκαν τα Pure Products. Oι κρέμες είναι 24ωρες, αγνές, απλές, απίστευτα δραστικές, οι οροί πυκνοί με τίμια ποσότητα δραστικού συστατικού, οι τιμές πολύ προσιτές με το κόστος όλο να πηγαίνει στις εξαιρετικές τους πρώτες ύλες. Όχι σε διαφημίσεις, μεταφορές, ακριβή συσκευασία κλπ.

 

Αυτές τις μέρες είμαι εξαιρετικά υπερήφανη για τον extra δραστικό ορό από βασιλικό πολτό που έφτιαξα με 100% βιολογικό δικό μας βασιλικό πολτό αλλά και για την κρέμα με μέλι και vit C που λατρεύουν ήδη πολλές από τις φίλες μου.

 

4

 

Άφησα τελευταία τα δροσερά μονοφωνικά μας αρώματα που βασισμένα σε ελβετικές εσάνς, έγιναν αφορμή για ωραία happenings και για πολλά υπέροχα δώρα μέσα στα ρετρό μπουκάλια τους... Άγριο τριαντάφυλλο, γαρδένια, γαζία, ορχιδέα, σύκο, μανταρίνι κεχριμπάρι, amber wood και το νεογέννητο Σπάρτο αποτελούν μια πολύ χαριτωμένη αρωματική προσπάθεια με εξαιρετική διάρκεια και επίσης εξαιρετική τιμή."

 

Κρατήστε τις λέξεις αγνά, τίμια, απίστευτα δραστικά προϊόντα, εξαιρετικές πρώτες ύλες. 

Και το e - mail της Μάρως Βούλγαρη  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα εξαιρετικά Pure Products. 

 

 

 

Σχόλια  

 
0 #3 mariap 08-12-2013 19:22
Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με την Μάρω Βούλγαρη, την δημιουργό των καλλυντικών για να μας πει όσα θέλετε. Κάτι που μπορείτε βέβαια να κάνετε κι εσείς αν θέλετε, καθώς στο τέλος του άρθρου υπάρχει το mail της. Τα ξαναλέμε σύντομα!
Παράθεση
 
 
0 #2 whatdouwantnow 08-12-2013 18:05
Auto to eipa me kalo skopo etsi??!?!??! :roll: ;-)
Παράθεση
 
 
0 #1 whatdouwantnow 08-12-2013 18:05
basika 8a itan kalitero an mas legate tin paraskeui tous kai ta ylika! ;-) alliws ti na to kanoume?!?! :zzz :P :sigh: :sad: grapste merika!!! as poume gia kapoia krema! :-? :P :roll: :-| 8) eukoli kai apli xwris na xasete apo ta kerdi sas!!!! :lol: :D 8) ;-) :-) :oops: :-* 8a sas imoun eugnwmwn!!!!!
Παράθεση
 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over