Close Panel

Login

 

             

27Μάιος2012

Mυρτώ Κάζη

     

Είναι δημοσιγράφος, την ακούμε και τη βλέπουμε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, παίζει μουσικές για να χορεύουμε μέχρι το πρωί και είναι απλώς υπέροχη! 

proti

 

Η Μυρτώ λάμπει! Είναι χαρούμενη, γλυκιά, ευγενική και γελαστή και το δείχνει παντού και πάντα. Το ακούς από το ραδιόφωνο που εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια εκπέμπει από τον Vfm 88,3, αλλά το βλέπεις και στην εκπομπή «Εveryday Girls» στο ΜTV όπου εκτός από παρουσιάστρια, είναι και  αρχισυντάκτρια. Με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού και μεταπτυχιακό - Mass Communications- στο αγαπημένο της Λονδίνο, η Μυρτώ Κάζη έχει ... «όλο το πακέτο!» Και δίνει καθημερινά όλον της τον εαυτό στα περιοδικά, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τα μουσικά deck όπου ...συχνάζει! Και μέσα σε όλα αυτά ζει εδώ και 3 χρόνια τον κεραυνοβόλο «Έρωτά» της, φροντίζει την Princess, τη λατρεμένη της γάτα (κι ας μαδάει πολύ!) που τη βρήκε στο δρόμο μωράκι και σήμερα έχει γίνει το άλλο της μισό, ενώ δηλώνει πως η κρίση την έχει αλλάξει 100%. Δεν την νοιάζουν τα ψώνια, τα εστιατόρια και η "μεγάλη ζωή". Θέλει μόνο καλούς φίλους, φαγητό στο σπίτι και κρασί μέχρι τελικής πτώσης! Cheers Mυρτώ! 

 

Η Μυρτώ απαντά στις 20 ερωτήσεις του Beautystories. 

1. Ποιο ήταν το 1ο σου καλλυντικό;

Νομίζω μία πούδρα σώματος με κάτι σαν χρυσόσκονη από τα Body Shop! Σήμερα, 12 χρόνια σχεδόν μετά εξακολουθώ να είμαι body shop lover!

2. Ποιό είναι τα αγαπημένα σου, must have καλλυντικό που χρησιμοποιείς καθημερινά;

Δεν ζω χωρίς κρέμα ημέρας! Όταν ξυπνάω έχω την αίσθηση πως το δέρμα μου ζητάει νερό! Το καλοκαίρι αντικαθιστώ την κρέμα ημέρας με ένα αντηλιακό προσώπου Korres. Έτσι, για να μεταφέρομαι νοητά στην αγαπημένη μου παραλία!

3. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που σου έχουν δώσει και ποια συμβουλή θα έδινες εσύ σε μια φίλη σου;

Η αγαπημένη μου συμβουλή ε; Less is more! Όσο πιο λίγα, τόσο πιο καλά! Στο μόνο που δεν κάνω εκπτώσεις είναι στο φανταχτερό, ζουμερό, έντονο lipstick μου! Τόσα χρόνια έβαζα μόνο διάφανο lipgloss, φέτος έγινα fan του χρωματιστού κραγιόν!

4. Ποια γυναίκα –άντρα θεωρείς πραγματικά όμορφη;

Αν σου πω τη μαμά μου, θα θεωρηθεί σωστή η απάντηση; Κάθε φορά που τη βλέπω συνειδητοποιώ πως οι γυναίκες μεγαλώνοντας, εκπέμπουν μία εσωτερική, σχεδόν μαγική, ομορφιά. Δεν βάφει τα μαλλιά της, δεν βάφεται σχεδόν καθόλου, κι όμως λάμπει! Είναι το beauty πρότυπό μου.

5. Πότε νιώθεις ότι είσαι στα «όμορφά» σου?

Όταν γυρνάω στο ξενοδοχείο, έπειτα από πολλές ώρες ηλιοθεραπείας στα Κουφονήσια! Κόκκινα μάγουλα, ατημέλητο hair style, φακίδες και μια γλυκιά εξάντληση... Τότε, όλα τα σύνεργα του μακιγιάζ, είναι απλά άχρηστα!

6. Tι κάνεις για το καθημερινό σου μακιγιάζ;

Το τρίπτυχό μου είναι ροδακινί ρουζ, μαύρο μολύβι ματιών και κραγιόν. Το βαλιτσάκι του sport billy είναι πλήρες όταν έχει αυτά!

7. Αν τολμούσες, τι αλλαγή θα έκανες στην εμφάνισή σου;

Θα σταματούσα να κάνω ανταύγειες στα μαλλιά μου! Πιστεύω ότι το φυσικό μας χρώμα είναι το πιο natural και το πιο ταιριαστό. Όμως once you go blonde...

8. Έχεις κάποιο αγαπημένο άρωμα – που σε χαρακτηρίζει και γιατί;

Πεθαίνω για το Poison του Dior, το κόκκινο μπουκαλάκι παρακαλώ! Το καλοκαίρι το αντικαθιστώ με το Flower Bomb από Victor &Rolf. Γενικά δεν έχω κολλήματα με τα αρώματα, απλώς πιστεύω πως πρέπει με το πρώτο «φσσστ» το άρωμά σου να σε έχει κάνει ήδη να νιώθεις πιο ευτυχισμένη! Τι σου είναι η όσφρηση!

9. Πως τα πας με το χρόνο που ...περνά;

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που τα πάει καλά με το συγκεκριμένο θέμα. Αλλιώς είσαι στα 21 σου και αλλιώς στα 28, όμως το χαμόγελο, το βλέμμα και η αύρα δεν αλλάζουν με τα χρόνια! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κοιτάς στον καθρέφτη και να αναζητάς την εσωτερική σου ομορφιά.

10. Πως φροντίζεις τη σιλουέτα σου;

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ξεκινήσω κάποια δίαιτα ή διατροφή γιατί ξέρω πως θα την καταστρατηγήσω στο πρώτο 3ωρο. Πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ γυμναστήριο, έχω κόψει τα πολλά τηγανητά και προσπαθώ να πίνω αρκετό νερό. Όμως βασικά, θέλω όταν βγαίνω «για φαγητό» με τους φίλους μου να μην με αγχώνει τίποτα. Δεν είμαι από τους τύπους που θα πουν «εσείς φάτε σουβλάκια, εγώ θα πάρω μια σαλατούλα»! No way!

11. Πως θα περιέγραφες το στυλ σου με 3 λέξεις;

Casual, street και πολύ, μα πολύ Pop!

12. Πως συνηθίζεις να ντύνεσαι στην καθημερινότητά σου;

Ντύνομαι άνετα και χαλαρά. Όσες φοράτε γόβες από το πρωί ως το βράδυ, σας ζηλεύω. Αλήθεια. Το look μου είναι: allstarάκι, τζην (αγαπώ τα ltb jeans), t-shirt και φουλάρι ή μακρύ κολιέ. Α! Και μία oversized bag για όλα –μα όλα- τα απαραίτητα!

13. Ποιο είναι το πιο πολυφορεμένο ρούχο στη γκαρνταρόμπα σου;

Τα άσπρα φανελάκια μου! Πρέπει να έχω πάνω από 20! Τα φοράω από το πρωί με τζην ή σορτσάκι, μέχρι το βράδυ σε επίσημη έξοδο με ψηλόμεση φούστα, γόβες και χρυσά αξεσουάρ. Just love them!

14. Τι δεν θα φορούσες ποτέ;

Αν με ρωτούσες το ίδιο πριν 2 χρόνια θα σου έγραφα μια τεράστια λίστα. Όμως από τότε που ξεκίνησα την εκπομπή στο MTV, ο στυλίστας μας, ο Jason Arkley, με «έπεισε» πως ένα σωρό κομμάτια που θα έβλεπα στις κρεμάστρες και θα τα σνόμπαρα, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία! Πλέον νομίζω πως μπορώ να βάλω τα πάντα! Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή διάθεση και κέφι! Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω με τίποτα είναι το total black look, απεχθάνομαι το μαύρο!

15. Ποια είναι η μεγαλύτερη αγοραστική «τρέλλα» -ή η καλύτερη αγορά που έχεις κάνει;

Οι Louboutin γόβες μου. Ήταν το δώρο στον εαυτό μου όταν τελείωσα το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο! Τις αγαπώ γιατί μου θυμίζουν αυτή την υπέροχη χρονιά στην Αγγλία. Κατά τα άλλα όμως, ομολογώ ότι έχω βάλει και πιο βολικά παπούτσια...

16. Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη ζωή;

Τις διακοπές μου στα ελληνικά νησιά. Παρέα και/ ή boyfriend, σαγιονάρες, χταποδάκια, ρακέτες, ηλιοθεραπεία και πολλά coctails κάτω από το φεγγάρι με κλειστό κινητό. Τι άλλο μπορώ να ζητήσω;

 

koufonisia

Η Μυρτώ στα Κουφονήσια! Μια εικόνα,  χίλιες λέξεις...


17. Ποιες είναι οι ιδανικότερες διακοπές;

Εκείνες που δεν έχεις κινητό! Εδώ και 3 χρόνια είμαι θαμώνας στα Κουφονήσια και πιστεύω πως ο «παράδεισος» απέκτησε για πρώτη φορά εικόνα στο μυαλό μου. Είναι εκεί! Χρυσές παραλίες, πράσινα νερά, απίστευτος κόσμος και funky διάθεση! Βέβαια, η καταγωγή μου από τις Σπέτσες, δεν με αφήνει να μην τις αναφέρω! Οι Σπέτσες είναι απλά ένας πιο... κοντινός παράδεισος! Τα Κουφονήσια απαιτούν και ταξίδι 10 ωρών!

18. Πρότεινέ μας κάτι αγαπημένο σου.

Τον τελευταίο καιρό και για πρώτη φορά στη ζωή μου απέκτησα αυτό που λέμε «στέκι»! Το Rubik bar στα μελίσσια. Αν έρθετε θα καταλάβετε τι εννοώ.. Μπορεί τόσα χρόνια να «σνόμπαρα» το επάγγελμα του dj, όμως τους τελευταίους μήνες έχει γίνει η δεύτερη φύση μου!

19. Έχεις κάποια συλλογή;

Ναι! Συλλογή από όλα μου τα ημερολόγια. Ξεκίνησα να γράφω στην Τρίτη δημοτικού και δεν σταμάτησα ποτέ.. Τα τελευταία μου ήταν ημερολογιακά γράμματα προς τον φίλο μου, ο καημένος διάβαζε, διάβαζε, διάβαζε... Τώρα το έχω κόψει λίγο! Είπαμε, τύφλα να' χει η Bridget Jones!

20. Έχεις κάποιο αγαπημένο μότο;

Nothing is impossible. The word itself, says I'm possible. Tο είπε και η Audrey..!

 

Και ο κόσμος της Μυρτώς με πολλές εικόνες και λίγες λέξεις... 

 kolaz11

 

Οι γόβες- δώρο στον εαυτό της για το μεταπτυχιακό, τα αγαπημένα της βερνίκια νυχιών Κορρές, τα αρώματά της, το κόκκινο κραγιόν και η μεγάλη της αγάπη, τα Allstar Superman: "Πάντα πίστευα στους σούπερ ήρωες! Ένας από αυτούς είναι ο μπαμπάς μου που πρόσφατα ξεπέρασε μια εξαιρετικά δύσκολη ασθένεια. Είναι μαθηματικός, πήγε κόντρα στις πιθανότητες κι όμως κέρδισε. Dad you are my hero!"

 kolaz22

 

Μαγιώ: στις διακοπές, αυτό μόνο είναι αρκετό! Άντε και οι σαγιονάρες! "Εvery Day" είναι κυριολεκτικά η ...κάθε της μέρα τα τελευταία χρόνια στο Mtv και όχι μόνο! Kαι μαζί με τα υγρά μαντηλάκια Pon Pon, βρήκε τους σύμμαχούς τους για το καλοκαίρι. Η Μυρτώ λατρεύει το Λονδίνο, το Navy Blue, το casual ντύσιμο και τον Jason Arkley, τον αγαπημένο της στυλίστα, που πλέον μπορεί και ...να τον διαβάζει. 

 

kolaz33

 

Τα αγαπημένα της ακουστικά Shana, οι μουσικές της και ο Eros της ζωής της, μπανάνες, το πιο γρήγορο και  εύκολο σνακ για μέσα στην ημέρα και ο όμορφος κόσμος των περιοδικών που η Μυρτώ ζει  εκ των έσω. Σανδάλια H&M: "το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να κάνουμε οικονομικές υπερβολές. Υπάρχουν πάντα τα λατρεμένα H&M!"

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση