Close Panel

Login

10Ιούλιος2012

Ίνα Ταράντου

Ο φακός την αγαπάει, τo τηλεοπτικό της χαμόγελο είναι γεμάτο φρεσκάδα και οι   προσωπικές της Ιστορίες Ομορφιάς μπλέκονται με Του Νερού τα Παραμύθια!

Τηautiν θυμάμαι για χρόνια να λέει ειδήσεις (τις "κανονικές"!) στο Star. Mέχρι που από την οθόνη της τηλεόρασης βρέθηκε για χρόνια κυριολεκτικά στη διπλανή πόρτα, να μοιραζόμαστε κοινή αυλή και κοινή ζωή! Το ντοκυμαντέρ που κάνει τώρα για την ΕΤ3 «Του Νερού τα Παραμύθια» δείχνει πως η Ίνα μπορεί να κάνει πολλά και καλά πράγματα με τον δικό της Κερκυραίικο τρόπο, όπως το να μαγειρεύει εξαιρετικά! H Ίνα λοιπόν γεννήθηκε στην Κέρκυρα, μεγάλωσε στην Κέρκυρα, γνώρισε τη δημοσιογραφία στην Κέρκυρα (και τον έρωτα επίσης στην Κέρκυρα τον πρωτογνώρισε) αλλά κάποια βραδιά βρέθηκε στην Αθήνα. Για να ξαναγεννηθεί, να ξαναμεγαλώσει, να ξαναδουλέψει για χρόνια πολλά σε τηλεόραση, εφημερίδα, ραδιόφωνο, να ξαναγνωρίσει τον έρωτα, ώσπου ήρθε και η αγάπη που της έφερε και δυο υπέροχο παιδιά. Τη Μαρία – Νεφέλη και το Χρήστο. Αγαπημένη της ασχολία τα τελευταία χρόνια, ο έλεγχος του νου, καθώς πιστεύει πως τα προβλήματα αρχίζουν με μια σκέψη που βάζεις στο μυαλό σου και της επιτρέπεις να μεγαλώσει. Από τις πιο δημιουργικές στιγμές της δουλειάς της, είναι σίγουρα το «Του Νερού τα Παραμύθια». Την γεμίζει χαρά, δύναμη και απόλαυση.

Γυρνάει όλη την Ελλάδα, μας πηγαίνει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, συναντάει ανθρώπους που έχουν κάτι να πούνε και τολμάει να δοκιμάσει τα πάντα. Απολαύστε την κάθε Σάββατο στις 4 αλλά και εδώ!

kolazina

ΣκιάθοςΆνδρος, Κύθηρα, Κέρκυρα... Μερικές μόνο "στάσεις" της πολύ εμπνευσμένης εκπομπής που δείχνει τις υδάτινες -και όχι μόνο- ομορφιές  της Ελλάδας!

Η Ίνα απαντάει στις ερωτήσεις του Beautystories.  

1. Ποιο ήταν το 1ο σου καλλυντικό;

Αχ, μη μου θυμίζεις την εφηβεία...τραγικό...κρέμα για τα σπυράκια!

2. Ποιό προϊόν χρησιμοποιείς καθημερινά;

Οπωσδήποτε ντεμακιγιάζ, κάθε βράδυ ανεξαρτήτου ώρας και κατάστασης.

3. Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που σου έχουν δώσει;

Ο ύπνος και το νερό, να κοιμάμαι καλά και να πίνω πολύ νερό.

4. Πότε νιώθεις ότι είσαι στα «όμορφά» σου;

Όταν μπαίνει η άνοιξη και όλο το καλοκαίρι νιώθω άλλος άνθρωπος. Ιδίως όταν είμαι σε παραλία όλη μέρα με παρεό, παρέα, και ένα καλό βιβλίο όταν θέλω να μείνω μόνη.

5. Tι κάνεις για το καθημερινό σου μακιγιάζ;

Κονσίλερ οπωσδήποτε, χωρίς ρουζ δεν πάω πουθενά, μου αρέσει να κοκκινίζουν λίγο τα μάγουλα, μου θυμίζει υγεία, μάσκαρα όχι πάντα και λιπ-γκλος το οποίο βέβαια το «τρώω» σχεδόν αμέσως.

6. Αν τολμούσες, τι αλλαγή θα έκανες στην εμφάνισή σου;

Πολύ κοντό μαλλί, όπως η Όντρευ Χέμπορν.

7. Έχεις κάποιο αγαπημένο άρωμα που σε χαρακτηρίζει;

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κολλάω πολλά χρόνια με ένα συγκεκριμένο άρωμα. Αλλάζω σχετικά συχνά, κάθε ένα με δύο χρόνια.Τώρα χρησιμοποιώ το Sensuous της Estee Lauder.

8. Πως φροντίζεις τη σιλουέτα σου;

Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα. Ούτε και μετά τις εγκυμοσύνες που είχα πάρει 17 και 13 κιλά αντίστοιχα. Τα κιλά χάνονται μόνα τους. Προφανώς έχω πολύ καλό μεταβολισμό.

9. Πως συνηθίζεις να ντύνεσαι στην καθημερινότητά σου;

Όσο περνούν τα χρόνια όλο και πιο απλά και άνετα. Μου αρέσουν πολύ τα τζιν, τα κοντά μποτάκια, αποφεύγω πια τα ψηλοτάκουνα δεν μπορώ να τα περπατήσω, και γενικά προτιμώ το less is more. Πριν βγω κοιτάζομαι στον καθρέφτη και αφαιρώ πάντα κάτι (είτε βραχιόλι, είτε φουλάρι, ή ζώνη...). Στην εκπομπή έχω ευτυχώς την πολύτιμη βοήθεια του Τhe Eye of my Soul!

10. Ποιο είναι το πιο πολυφορεμένο ρούχο στη γκαρνταρόμπα σου;

Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς κολλάω με συγκεκριμένα ρούχα. Ένα τζην Dolce Gabanna για παράδειγμα και οι σαγιονάρες Havaianas το καλοκαίρι.

11. Τι δεν θα φορούσες ποτέ;

Ταγιέρ σίγουρα...εξεζητημένες τσάντες με το brand name να φωνάζει από μακριά.

12. Ποια είναι η μεγαλύτερη αγοραστική «τρέλλα» ή η καλύτερη αγορά που έχεις κάνει;

Η τρέλα ήταν σίγουρα τα παπούτσια, τις καλές μέρες που το χρήμα έρεε άφθονο. Θυμάμαι συγκεκριμένα ότι πριν από 10ετία είχα αγοράσει κάτι μπότες Dolce Gabanna οι οποίες κόστιζαν όσο το νοίκι που πλήρωνα για το σπίτι μου στο Παλαιό Φάληρο. Η καλύτερη αγορά ήταν αυτές ακριβώς οι μπότες, έβγαλαν τα λεφτά τους γιατί τις φορούσα κάθε μέρα για τα επόμενα 8 χρόνια εγώ αλλά και η ανιψιά μου στην οποία τις δώρισα μετά καθώς δεν είχαν πάθει τίποτα. Ότι πληρώσεις παίρνεις τελικά.

13. Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη ζωή;

Τα παιδιά μου, ένα προσεγμένο και καλομαγειρεμένο φαγητό, ένα καλό βιβλίο και την ηρεμία.

14. Πως θα ήταν μια ιδανική ημέρα;

Μια ημέρα που το μυαλό μου θα σταματήσει να σκέφτεται και θα ζω στο απόλυτο παρόν. Σίγουρα θα είμαι δίπλα στη θάλασσα, με ένα δροσερό αεράκι και τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

15. Έχεις κάποιο αγαπημένο μότο;

Όλα όσα μας ενοχλούν στους άλλους μπορούν να μας οδηγήσουν στην κατανόηση του εαυτού μας.

Τα "κλικ" από τον κόσμο της Ίνας! 

kkolaz2

Το βραχιόλι είναι δώρο της αγαπημένης γιαγιάς της, δώρο από τη δική της γιαγιά! Και το κατακόκκινο κραγιόν της Estee Lauder είναι hot, hot, hot! To άρωμα Sensuous Νoir που φοράει αυτό τον καιρό και τα καλλυντικά της μπλεγμένα γλυκά με τα παιχνίδια των παιδιών σε όλο το σπίτι! Πούδρα από τον Κορρέ, Chubby stick για τα χείλη από την Clinique, βερνίκια Essie,  Aφρός καθαρισμού της Galenic, αντιηλιακό παντού και πάντα της Avene, και η αγαπημένη της σειρά από τη Schwarzkopf γιατί τα μαλλιά της ταλαιπωρούνται πολύ από τα ταξίδια. Το "τετράδιό" της κρύβει πολλά μυστικά!

kkolaz1

Το εμπριμέ φόρεμα Cavalli την έχει "σώσει" πολλές φορές, ενώ το ...μικρό της μαύρο φόρεμα ήταν μια έξυπνη αγορά στη Σιγκαπούρη που αξίζει χρυσάφι χωρίς να κοστίζει! Tα δερμάτινα πέδιλα είναι Chie Mihara από ένα ταξίδι ζωής στο Παρίσι και ολοήμερες βόλτες στις γειτονιές του Marais.  Το εκρού τσαντάκι Gucci απλώς πάει με όλα και το μαγιώ είναι δώρο του άντρα της από ένα ταξίδι στη Βενετία  

Η Ίνα προτείνει: κάντε κι ένα τελευταίο κλικ εδώ για μια μεγάλη δόση καλοκαιριού! 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση