Close Panel

Login

 

             

07Ιούνιος2013

Έχεις Μία Ώρα Καιρό...

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

...για να βρεθείς στο αεροδρόμιο και να πετάξεις παρέα με τη Heineken στον τελικό του Uefa Champions League στο Λονδίνο. To μόνο που χρειάζεται, είναι να προλάβεις! 

 

bv

 

Οκ, το story είναι μαγικό, ιδανικό, ονειρεμένο! Για τα κορίτσια, θα ήταν κάτι σαν "Γρήγορα στο σπίτι να φτιάξεις βαλίτσα και σε μια ώρα πετάς για Λονδίνο για ψώνια!" 

 

Το μόνο που άλλαξε σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι τυχεροί ήταν αγόρια και το "έπαθλο" ήταν η απόλυτη πρόκληση, το Δώρο όλων των Δώρων, ο ορισμός της αντρικής (και όχι μόνο) ευτυχίας, ο λόγος να ζει κανείς ώστε να ζήσει αυτό: να δει από κοντά, live, ζωντανά, στ' αλήθεια  τον τελικό του Champions League! 

 

Και η Heineken  είχε τον τρόπο, τη διάθεση και τα μέσα να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα για έναν τυχερό της... διπλανής πόρτας στην Αθήνα. Ο "Δρόμος προς τον Τελικό" ή αλλιώς Road to the Final  είναι μια καμπάνια που έφερε τους πιο τολμηρούς, επινοητικούς, έξυπνους, πορωμένους Football Lovers από διαφορετικές χώρες του κόσμου, στο Λονδίνο. Στον τελικό του Champions League στο Wembley. Καθόλου άσχημα, ε;

 

Διότι το ποδόσφαιρο  πρέπει να το μοιράζεσαι. Ιδανικά με μια μπύρα στο χέρι! 

 

 

2

 

To concept ήταν απλό αλλά μεγαλειώδες! Η Heineken προσέγγισε σε ανύποπτο χρόνο, ένα απόγευμα διάφορους άντρες που χαλάρωναν και διασκέδαζαν στην Αθήνα και τους είπε το και το: έχουμε ένα εισιτήριο για Λονδίνο (ξέρετε, για τον τελικό του Champions League) και θα γίνει δικό σου εάν:

 

> πακετάρεις τα πράγματά σου

 

> βρεθείς στο αεροδρόμιο σε μια ώρα

 

> δεν πεις πουθενά τι κάνεις και που θα πας

 

 

3

 

Οι αντιδράσεις ήταν όπως καταλαβαίνετε (ελληνικό ταπεραμέντο, γαρ!) πολλές! Μερικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό, κάποιοι προσπάθησαν να εξασφαλίσουν και γοητευτική παρέα για το ταξίδι τους (και ποιος δεν θα ήθελε να πάει βόλτα στο Λονδίνο με την πανέμορφη Έστερ Μαστρογιάννη;), οι περισσότεροι αντέδρασαν με χιούμορ και όλοι, μα όλοι ενθουσιάστηκαν!

 

Και μετά αγχώθηκαν! Για ποιον θα ήταν αρκετή η μια ώρα; Και ποια δικαιολογία θα έβρισκαν για να εξαφανιστούν πάραυτα από τις παρέες τους;

 

 

4

 

 

Ο Αλέξανδρος έπαιξε τον θιγμένο - απατημένο στην κοπέλα του (τς, τς!), ο Σταύρος πήγε μια στιγμή να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο και δεν γύρισε ποτέ, ο Λευτέρης δεν μπορούσε να αφήσει μια σημαντική δουλειά να περιμένει, διότι...η δουλειά είναι δουλειά! Και μεταξύ μας, πρέπει να πάει στο Λονδίνο για να την κάνει!

 

 

5

 

Ζητούμε συγνώμη για την ποιόητα αυτής της φωτογραφίας, αλλά η ταχύτητα ήταν... μεγάλη! 

 

 

Με λεωφορεία, αυτοκίνητα, ταξί, ακόμη και με την μοτοσυκλέτα της οδικής ασφάλειας, οι μικροί ήρωες του διπλανού μπαρ με το μεγάλο όνειρο να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για τον τελικό, ξεκίνησαν για το αεροδρόμιο. Κάποιο δεν τα κατάφεραν. Άλλοι έφτασαν. Αλλά μόνο ο υπέρτατος, ο πιο πολυμήχανος (και στην περίπτωσή μας μηχανόβιος) όλων έφτασε στην ώρα του...

 

 

6

 

 

And the winner is... Λευτέρης!

Και με μιας οι ουρανοί άνοιξαν κι άρχισε να βρέχει κομφετί. Τα χερουβίμ τραγουδούσαν,  η Έστερ χειροκροτούσε και το καταπράσινο εισιτήριο της Heineken βρέθηκε στα χέρια του ώστε ο ίδιος να βρεθεί στο τελικό του Champions League στο Λονδίνο. 

 

Ίσως και να ήταν η πιο συναρπαστική 1 ώρα που έζησε ποτέ. Και σίγουρα το οφείλει στην αγαπημένη του μπύρα και στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο. 

 

Αλήθεια, εσείς τι θα κάνατε εάν βρισκόσασταν στη θέση των τριών...διεκδικητών του ονείρου; Μέχρι που θα φτάνατε για να παρακολουθήσετε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη; Δείτε το βίντεο και πείτε μας πως θα φτάνατε εσείς πιο γρήγορα και με απόλυτη μυστικότητα στον προορισμό!

 

Στην υγειά σας! 

 

 

 

 

 

 Sponsored Post

Σχόλια  

 
+1 #1 dimple 07-06-2013 08:27
εννοείται πως σε 30' λεπτά θα ήμουν αεροδρόμιο, ε ρε ζήλια ο Κυριάκος...
Παράθεση
 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Boys