Close Panel

Login

 

             

26Νοέμβριος2013

Διαλέξτε Χρώμα Μαλλιών!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Hairchalk και τα μαλλιά αλλάζουν χρώμα στη στιγμή μαζί με τη διάθεση, την περίσταση και τα ρούχα μας!  

a

 

Είναι μια πολύ φρέσκια, ευκολοφόρετη, νεανική ιδέα -που έγινει πραγματικότητα- από την L'Oréal Professionnel. Πλέον μπορούμε  να φοράμε το χρώμα που επιθυμούμε  στα μαλλιά μας  με μηδενική δέσμευση, αφαιρώντας το όποια στιγμή θέλουμε και αλλάζοντάς το όπως το βερνίκι νυχιών μας.

 

b

 

Κυριολεκτικά σαν ένα μακιγιάζ μαλλιών, το Hairchalk περιλαμβάνει 8 αποχρώσεις (κόκκινα, μπλε, μοβ, καφέ και μαύρες) ενώ κάθε συσκευασία είναι 50ml και διαρκεί για 6/8 εφαρμογές. Μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, να το  κάνετε εκεί ή στο σπίτι και να χαρείτε έντονο χρώμα μέχρι... επόμενη φορά. To Hairchalk βγαίνει μετά από 2-3 λουσίματα, ανάλογα με την ποσότητα του προϊόντος που εφαρμόστηκε αλλά και με την ποιότητα των μαλλιών. Δεν επιβαρύνει και δεν καταστρέφει τα μαλλιά, ούτε επηρεάζει το χρώμα τους, φυσικό ή τεχνητό. 

 

2

 

Κι όπως μας είπαν οι ειδικοί της L'Oréal Professionnel στην επίσημη παρουσίαση του Hairchalk, κάθε γυναίκα έχει τουλάχιστον 34 ζευγάρια παπούτσια και 25 διαφορετικά βερνίκια νυχιών. Γιατί λοιπόν να έχει μόνο ένα χρώμα στα μαλλιά της; 

 

1

 

Κι αν θέλετε έμπνευση από τον λαμπερό κόσμο των σταρ, θα την έχετε. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έβαλαν τολμηρό χρώμα σε επίσημες εμφανίσεις τους. 

 

3

 

Και βεβαίως δεν έχασα την ευκαιρία να δοκιμάσω κι εγώ το Hairchalk στα μαλλιά μου. Διάλεξα ένα "διακριτικό" Βeautystories χρώμα και να'μαι! Έβαψα με εξίσου διακριτικό τρόπο μερικές τούφες μπλε, που χάνονταν ή φαίνονταν μέσα στα μαλλιά μου ανάλογα με την κίνηση και την χωρίστρα! 

 

4

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπορείτε να την κάνετε στο κομμωτήριο ή να αγοράσετε το Hairchalk (κοστίζει περίπου 18 Ευρώ) και να το κάνετε μόνες σας ή με μια φίλη σας στο σπίτι.

Φροντίστε μόνο να ισιώσετε καλά με σίδερο τις τούφες που θα βάλετε αυτή την πρωτότυπο βαφή - κιμωλία. Το Hairchalk μπορεί να εφαρμοστεί με πινέλο ή με τα ειδικά χαρτάκια που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία. Το αφήνετε να δράσει και αν θελήσετε ακόμη πιο έντονο χρώμα, κάνετε άλλη μια εφαρμογή. 

 

6

 

Το θέλεις, το φοράς και το βγάζεις όταν το βαρεθείς! Για να κάνεις ένα άλλο χρώμα ή ένα άλλο σχέδιο στα μαλλιά σου! Τόσο απλά! Ζήτω η ελευθερία λοιπόν και ζήτω το παιχνίδι με το χρώμα των μαλλιών μας χωρίς να φοβόμαστε τίποτα. 

 

Δεν ξέρετε τι σχέδια θα κάνετε στα μαλλιά σας; Πάρτε μερικέ ιδέες από τα σκίτσα της γνωστής στο χώρο της μόδας εικονογράφου Marie Perron:

 

klz1

klz2

klz3

 

Δείτε όμως κι αυτό:

 

 

 

 

Αλλά και αυτό για να ξέρετε τι να κάνετε!

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over