Close Panel

Login

 

             

29Νοέμβριος2012

O Karl και ο Shu

     

Ναι γλυκιά μου! Είναι τα Mon Shu! H limited edition σειρά μακιγιάζ του Κarl Lagerfeld για τον Shu Uemura.


proti

 

O Karl Lagerfeld και ο Shu Uemura είχαν υπάρξει φίλοι για χρόνια. Ο παρελθοντικός χρόνος οφείλεται στο γεγονός ότι ο κύριος Shu Uemura δεν ζει πια (πέθανε το 2007). Οι δυο τους πάντως θαύμαζαν απεριόριστα ο ένας τη δουλειά του άλλου. Μάλιστα είναι γνωστό ότι ο εκκεντρικός Karl χρησιμοποιούσε μολύβια ματιών και σκιές Shu Uemura για να σκιτσάρει! Κι αυτό γιατί μόνο στο μακιγιάζ Shu Uemura έβρισκε τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων! Και καθώς ο Lagerfeld παραμένει ακμαιότατος και δημιουργικός, η συλλεκτική του σειρά μακιγιάζ Mon Shu ήταν θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνισή της. 

 

Το όνομα Mon Shu είναι φρέσκο και νεανικό όσο και η συλλογή του. Μοn Chou είναι ένας κοινός τρόπος να πεις "γλυκιά μου". Κai Choupette το όνομα της διάσημης πλέον γάτας του Lagerfeld. 

 

Η σειρά μακιγιάζ έχει ως κεντρικό πρόσωπο την... Mon Chou αυτοπροσώπως, μια "μασκώτ" που ενσαρκώνει την αίσθηση που έχει ο Lagerfeld για τα ιαπωνικά Magna. 

 

Η ίδια η χαριτωμένη Μοn Chou αλλά και κάθε λεπτομέρειας της σειράς των καλλυντικών είναι σχεδιασμένα από τον ίδιο τον μετρ, και έχουν όλα το νόημά τους: τα κόκκινα μάτια της Μον Chou συμβολίζουν τη σημαία της Ιαπωνίας, το άσπρο κολλάρο και η μαύρη γραβάτα με το κόσμημα είναι... so Lagerfeld ενώ το χτένισμα μάλλον παραπέμπει στην Anna Wintour. 

 

kolaz

 

H συλλογή που δυστυχώς δεν θα δούμε στην Ελλάδα δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά υπάρχουν και αρκετά διαφορετικά προϊόντα για την αγορά κάθε χώρας. Οι σκιές για smoky eyes, τα κόκκινα κραγιόν, οι εκκεντρικές βλεφαρίδες, τα βερνίκια και τα ειδικά stickers νυχιών είναι τα πιο βασικά. Και φυσικά στις χώρες της Ασίας η επιτυχία είναι τεράστια και πλέον στο δρόμο συναντά κανείς αρκετές κοπέλες Mon Chou ντυμένες και βαμμένες όπως η μασκώτ τους α λα Lagerfeld.

 

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε για αρχή να δείτε πως ο Κarl Lagerfeld σχεδίαζε χρησιμοποιώντας τις σκιές ματιών Shu Uemura. Kάτι που αποτέλεσε έμπνευση για να δημιουργήσει μια σειρά μακιγιάζ! Δώστε προσοχή και στη μουσική υπόκρουση. Είναι άκρως εθιστική!

 

 

 

Kι εδώ δείτε backstage σκηνές από τη φωτογράφιση το νέου λανσαρίσματος. Ο Κarl Lagerfeld είναι φυσικά και διευθυντής φωτογραφίας του όλου project. 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over