Close Panel

Login

 

             

13Μάιος2013

To Show του Αlber Elbaz για τη Lancôme

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ Hypnose Show της Lancôme με τη διάσημη σχεδιαστική υπογραφή του Alber Elbaz είναι έτοιμη. Let the show begin! 

6

Θυμάστε που το λέγαμε μερικούς μήνες πριν; Η συλλογή  Ηypnose Show της Lancôme είναι πλέον πραγματικότητα. Η χαρούμενη πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τον πληθωρικό Alber αυτή τη φορά ντύνει αγαπημένα καλλυντικά. Ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους σχεδιαστές που γνωρίζουμε κυρίως από τις δημιουργίες του για τον οίκο Lanvin στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια - πρόσφατα και από το άρωμα του οίκου που επίσης έχει βάλει την πινελιά του. 


Kαι ξεκινώντας κάπως... ανάποδα, αυτές είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες που δημιούργησε ο Elbaz για να συμπληρώσει τη συλλογή που προτείνει, ως φανατικός εκφραστής της εκκεντρικότητας και της υπερβολής! Oι βλεφαρίδες διατίθενται σε μια πανέμορφη συσκευασία, η οποία αποτελεί μια νέα, μοντέρνα έκδοση των πρώτων κλασικών συσκευασιών της Lancôme.

1

Η χαρούμενη, πολυτελής συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα μόνο για τα μάτια. Καρδιές, πουά και αστέρια, συσκευασίες με υπέροχες καμπύλες, θηλυκές και στρογγυλέμενες, πάντα με μια δόση χαράς και χιούμορ! 

 

Η πενταπλή παλέτα κοστίζει 51,65 Eυρώ (ενδεικτική τιμή marketing).

 

 3

 

 

 

H νέες παλέτες σκιών Hypnose είναι οι μοναδικές στην αγορά με μαγνητικά απλικατέρ για ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή. Και σε λίγο (μόλις δηλαδή κυκλοφορήσουν στην αγορά) θα είναι και οι μόνες διακοσμημένες με τα χαρούμενα σχέδια του Alber Elbaz. ;)

 

Η Hypnôse Palette δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να δημιουργεί επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ σε 5 απλά βήματα, χάρη στην τεχνολογία προσαρμόσιμης έντασης, στην τεχνολογία Wet και στα μαγνητικά απλικατέρ υψηλής ακρίβειας.

4

 

5


Τρεις πενταπλές παλέτες σκιών και τρεις μονές σκιές. Αυτές είναι οι προτάσεις του Hypnose Show. 

 

Η ενδεικτική τιμή για τις μονές σκιές είναι 27,01 Ευρώ. 

 


10


Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama, αλλά και η θρυλική κλασσική Hypnôse: κάθε μάσκαρα έχει τη δική της μοναδική δύναμη και κυκλοφορεί σε μια νέα κατάμαυρη απόχρωση. Σήμερα, χάρη στο ταλέντο του Alber Elbaz, κάθε μάσκαρα αποκτά μια διάσταση υψηλής ραπτικής και μεταμορφώνεται σε συλλεκτικό αντικείμενο!


8


Aυτό είναι το εξαιρετικό σκηνικό που στήθηκε στο δωμάτιο 707 κατά τη διάρκεια του Fashion Room Service που διοργάνωσε για άλλη μια φορά το περιοδικό Ozon στο Fresh Hotel στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί παρακολουθήσαμε σε avant premiere όλα τα προϊόντα της συλλογής Hypnose Show και όχι μόνο. 



7


To show είναι έτοιμο! Τα φλας ανάβουν και στην πασαρέλα ανεβαίνουν οι σκιές, οι μάσκαρα και οι βλεφαρίδες με τα σχέδια του Alber Elbaz! 



9

 

Kαι αυτό είναι το απόλυτο girlie gadget που μας ενθουσίασε εξίσου: το press kit της συλλογής είναι ένα πανέμορφο, πολυτελές pop up book! 


11


Οι ειδικοί της Lancome ήταν φυσικά εκεί για ένα γρήγορο retouche στο μακιγιάζ μας. Με τον Alber να μας κλείνει πονηρά το μάτι στο βάθος1


Η συλλογή Ηypnose Show by Alber Elbaz θα κυκλοφορήσει στην αγορά στα μέσα Ιουνίου.


Και στις 3 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα artistic film που δημιούργησε ο Elbaz για τη Lancome.

Stay tuned! 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over