Close Panel

Login

 

             

20Μάιος2013

Μακιγιάζ και Φροντίδα του Δέρματος Μαζί!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
  

Το Mineral Makeup έχει εδώ και χρόνια ονοματεπώνυμο. Λέγεται Jane Iredale και η δημιουργός του ήρθε πρόσφατα στην Αθήνα για να γνωριστούμε καλύτερα! 

1

Kασετίνα Μακιγιάζ My Steppes, Cool που περιέχει δύο gloss, ένα ρουζ και ένα bronzer, προτεινόμενη λιανική τιμή 64 Eυρώ. 

 

Η ολοκληρωμένη, αμερικανική σειρά μακιγιάζ Jane Iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® από ορυκτά μέταλλα είναι το κοινό μυστικό όσων γνωρίζουν και ψάχνουν για μακιγιάζ που παράλληλα φροντίζει εντατικά το δέρμα. Η σειρά διαθέτει προϊόντα εξέχουσας καθαρότητας και αξιοπιστίας που προσφέρουν φυσική αίσθηση και όψη, και πραγματικά ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της επιδερμίδας, ακόμη κι όταν αυτή είναι ευαίσθητη ή αντιμετωπίζει έντονα και σοβαρά προβλήματα.

 

Η Jane Iredale, πρόεδρος και ιδρύτρια της εταιρείας, συνεργάζεται με παγκοσμίως διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της και πιστεύει ότι το μακιγιάζ δεν αρκεί μόνο να φαίνεται ωραίο, αλλά είναι απαραίτητο να φροντίζει το δέρμα. Άλλωστε όπως είπε και η ίδια όταν μας μίλησε στην εκδήλωση που οργάνωσε η εταιρία Chrysallis Proderma που αντιπροσωπεύει την Jane Iridale στην Ελλάδα, "το ωραιότερο μακιγιάζ είναι ένα υγιές δέρμα". 

2

PureGloss™, ενυδατικά και καταπραϋντικά Lip Gloss για βελούδινη αίσθηση στα χείλη και λείο τελείωμα που δεν κολλάει (25 Eυρώ τα 7ml). 

 

Η βρετανικής καταγωγής αλλά πλέον αμερικανίδα Jane Iredale έχει αφήσει πίσω της μια πετυχημένη καριέρα στο χώρο της διαφήμισης και της τηλεοπτικής παραγωγής. Κι αυτό γιατί έκανε σύντομα μια σημαντική διαπίστωση: πολλοί άνθρωποι που λόγω δουλειάς βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα, λιγότερο ή... εντελώς διάσημοι, ενώ είναι ζωτικής σημασίας για εκείνους να έχουν μια υγιή, λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα, συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που μπορεί να τους στοιχίσουν ακόμη και την καριέρα τους. Καθώς λοιπόν είδε πως δεν υπήρχαν στην αγορά προϊόντα αξιόπιστα που θα βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους - και όχι μόνο- να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας τους και παράλληλα να τους προσφέρουν φυσική, λαμπερή κάλυψη, αποφάσισε να τα δημιουργήσει ή ίδια!

Κι όπως βλέπουμε σήμερα, τα έχει καταφέρει πάρα πολύ καλά. Το έτος ήταν το 1994 και το πρώτο προϊόν που δημιούργησε ήταν η Amazing Base, μια βάση (πούδρα) σε ελεύθερη μορφή με απαλή σύνθεση 5 ορυκτών μετάλλων χωρίς fillers όπως ταλκ. 

 

5

 

Glow Time™ BB Cream πλήρους κάλυψης από ορυκτά μέταλλα, προτεινόμη λιανική τιμή: 54 Ευρώ τα 50ml. 


Όλα τα προϊόντα της Jane Iredale είναι πολυχρηστικά, εύχρηστα και παραμένουν αναλλοίωτα για ώρες. Bασική της προτεραιότητα είναι η προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα, ενώ τα star προϊόντα της μάρκας είναι οι βάσεις (πούδρες) από ορυκτά μέταλλα. Λειτουργούν ως βάση, κονσίλερ, πούδρα και αντιηλιακό μαζί, είναι δηλαδή προϊόντα "όλα σε ένα".

 

Κι αν το "όλα σε ένα" σας περαπέμπει στις κρέμες BB, για την Jane Iredale οι BB Creams είναι... old news: Το Glow Time™ με spf 25 είναι μια κρέμα BB πλήρους κάλυψης που συνδυάζει ενυδάτωση, αντιγήρανση, καμουφλάζ και αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος σε ένα εύχρηστο προϊόν. Το Glow Time™ προτείνεται από τον Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικό αντηλιακό για καθημερινή χρήση. Αποτελείται από φυσικά ορυκτά μέταλλα που προσαρμόζονται στον τόνο του δέρματός σας για να καλύψουν ερεθισμούς και ατέλειες, να κρύψουν τους πόρους, να καμουφλάρουν τις ρυτίδες και να λειάνουν και να φωτίσουν το δέρμα.

 

3

 

Smooth Affair™Facial Primer & Brightener που προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί το μακιγιάζ και προσφέρει επιπρόσθετα οφέλη (49 Eυρώ τα 50ml), κασετίνα μακιγιάζ Μy Steppes Warm σε ζεστές αποχρώσεις (64 Eυρώ) και Powder με spf 30, δηλαδή αντιηλιακό σε μορφή πούδρας που διατίθεται σε 3 αποχρώσεις (49 Ευρώ). 

 


a


Μαζί με την γλυκύτατη και άκρως επικοινωνιακή Jane Iredale που μας μίλησε για την εταιρία και τα προϊόντα της, ένα πάθος ζωής με βασικές αρχές και δεσμεύσεις την αγάπη της για τη φύση, την υγεία, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. 



aa

 

H Jane Iredale ανάμεσα στις κα. Μιχαήλ της εταιρίας Chrysallis-proderma, τις δύο πανέμορφες κόρες της Έμιλυ και Λώρα Κρέηγκ και τον make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο που μύησε στον κόσμο του -φυσικού- μακιγιάζ. 

 

Τα προϊόντα jane iredale διανέμονται από επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και προτείνονται από κέντρα πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας σε πάνω από 40 χώρες.


Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 9329800 ή επισκεφτείτε το website chrysallis-proderma.gr ώστε να ενημερωθείτε για το κοντινότερο σημείο διανομής.

 

Kι εδώ μπορείτε να δείτε ένα μάθημα φυσικού μακιγιάζ με προϊόντα Jane Iredale με αφορμή τα νέα PureGloss. 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over