Close Panel

Login

 

             

23Μάιος2012

Άρωμα Μαντόνας!

     

Η Madonna το τόλμησε! Το άρωμά της "Truth Or Dare" είναι γεγονός.


proti

 

"We can be tricked by what we see and hear but not by what we smell."


Τάδε έφη Μadonna που σίγουρα έχει καταφέρει στις δεκαετίες της καριέρας της να μας...ξεγελάσει και με αυτά που βλέπουμε και με αυτά που ακούμε από αυτήν! Η υπερ- σταρ λοιπόν πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει κι αυτή στο πάνθεον των καλλιτεχνών που δημιουργούν το δικό της άρωμα.

Μπορεί πράγματι αυτό που μυρίζουμε, οσμιζόμαστε να μην μπορεί να μας ξεγελάσει, αλλά το άρωμα της Μadonna μας την «έσκασε» και δεν προβλέπεται να το μυρίσουμε στη Ελλάδα. Και δυστυχώς δεν το έχω μυρίσει ούτε εγώ ακόμη για να σας πω τις εντυπώσεις μου.

 

Το μύρισαν όμως άλλοι!

Το "Truth or Dare" είναι εμπνευσμένο, «αναπαράγει» με έναν δικό του τρόπο το αγαπημένο άρωμα της Madonna, το Fracas του Robert Piguet, το οποίο φορούσε για χρόνια και της θύμιζε πάντα τη μητέρα της. Από το άλλο αγαπημένο άρωμα της Madonna, το Gardenia Passion της Annick Goutal καταλαβαίνουμε πως η αγάπη της Madonna για τα λευκά λουλούδια θα ήταν έντονη στη δική της δημιουργία. Γαρδένια λοιπόν, Τουμπερόζα (tuberose), Nερολί, Γιασεμί, Βανίλια, καραμελωμένο κεχριμπάρι και Musk είναι τα συστατικά του "Truth or Dare".

 

11

 

H επίσημη παγκόσμια παρουσίαση του αρώματος έγινε από την ίδια στο πολυκατάστημα Macy's στη Νέα Υόρκη.

 

Και λίγο κους – κους

> Όπως κάθε θρύλος που σέβεται και διατηρεί τη φήμη του δημιουργώντας θόρυβο γύρω από το όνομά του, η Μadonna έχει ήδη δεχτεί μήνυση από τον Αυστραλό καλλιτέχνη Rj Williams ο οποίος διεκδικεί μέρος των κερδών του αρώματος καθώς την κατηγορεί ότι του έκλεψε το μονόγραμμα Μ που ο ίδιος χρησιμοποιεί στις δημιουργίες του εδώ και 8 χρόνια.

> Οι φήμες την θέλουν να ετοιμάζει το επόμενο άρωμα. Το οποίο θα είναι αντρικό (της το ζήτησε η κόρη της Λούρδη που της αρέσει να φοράει αντρικά αρώματα) και θέλει η μυρωδιά του να μοιάζει με αυτή του ουίσκυ, ενός ποτού που ίδια δεν πίνει γιατί το βρίσκει εξαιρετικά βαρύ, αλλά που της αρέσει πολύ το άρωμά του.

> Aλήθεια ή Θάρρος; Αρκετό θάρρος λέγεται ότι είχε ο αρωματοποιός Stephen Nilson (του ελβετικού κολοσσού της αρωματοποιίας Givaudan) που δημιούργησε περισσότερες από 200 προτάσεις έως ότου η απαιτητική Madonna πάψει να κάνει αλλαγές («Πολύ γλυκό!» «Λιγότερο Musk!») και καταλήξει στο χαρμάνι του "Truth Or Dare" που την ικανοποιούσε.


Kαι λίγο χάζι!

Η κυρία Ciccone (ετών 54) πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό φιλμ του αρώματος. Eίπατε κάτι; 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over