Close Panel

Login

 

             

20Ιούλιος2012

Gaga Perfume

     

Λέγεται Fame, είναι το πρώτο άρωμα της Lady Gaga, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και είναι ήδη διάσημο. 

 protiii

To άρωμα κυκλοφορεί από την Coty Beauty και στην Ελλάδα θα το βρίσκουμε από το φθινόπωρο αποκλειστικά στα κασταστήματα Sephora


Από πέρσι ακούγαμε πως το πρώτο της άρωμα θα μυρίζει αίμα και σπέρμα. Και πως το μπουκάλι θα έχει σταγόνες από το δικό της αίμα (βρε μανία!). Έπειτα, φωτογραφίες του αρώματος διέρρευσαν στο twitter – λέγεται πως η ένοχος είναι η Lisa Tant, συντάκτρια του περιοδικού μόδας Flare και πως η Lady G θύμωσε μαζί της.

 

Λέγεται όμως και πως τις φωτογραφίες τις ανέβασε η ίδια στο Twitter, και μάλιστα το χέρι της που κρατά το i-phone καθώς τραβά τη φωτογραφία, καθρεφτίζεται στο μπουκάλι του αρώματος.

 

Και μετά έχουμε τη γυμνή φωτογραφία της διαφημιστικής καμπάνιας. Που δεν λέγεται τίποτα, καθώς είναι σίγουρο πως την ...ελευθέρωσε η ίδια η Lady Gaga  αναφέροντας πως «δεν κρύβω πως έχω άγχος, έχω καιρό να σας παρουσιάσω κάτι καινούριο δικό μου» σύμφωνα με το σεμνό tweet της. Στο tweet της δεν παρέλειψε να πει ότι είναι πολύ περήφανη για τη δουλειά που έκαναν με τον φωτογράφο Steven Klein (πολύ γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ και την τόλμη του στο χώρο της μόδας και του θεάματος, συνεργάτης της Μαdonna σε πολλά project) και πως δεν έκλεισαν μάτι οι δυο τους όλη τη νύχτα...

 portrait


H φωτογραφία είναι φυσικά very Gaga. Ξαπλωμένη ως οδαλίσκη, ολόγυμνη – αν εξαιρέσουμε τη μαύρη μάσκα στο πρόσωπό της, με πολλά μικροσκοπικά κουκλάκια – macho άντρες να εξερευνούν το κορμί της, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι στα καλύτερά του!


Το αστείο είναι πως επειδή ακριβώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τίποτα, τα σχόλια, οι περιγραφές και οι εντυπώσεις είναι άκρως ...δημιουργικές, καυτερές και πρωτότυπες! Έχω διαβάσει πως το μπουκάλι του αρώματος μοιάζει με διαστημικό αυγό γεμάτο λάσπη με «κάτι χρυσά Alien» επάνω, πως τα ανθρωπάκια στη φωτογραφία μοιάζουν με ταραντούλες ή με kinky spiderman, πως η Lady Gaga δεν μπορεί να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής με το Instagram και πολλά άλλα.


kolaz1

Εάν κοιτάξετε προσεκτικά στο κουτί αλλά και στο μπουκάλι θα δείτε πως καθρεφτίζεται το i-phone που μάλλον κρατά η Lady Gaga. Είναι η πρώτη φωτογραφία που είδαν οι πάνω από 25 εκατομμύρια followers της!


Το όνομα του αρώματος είναι «Fame» και προφανώς παραπέμπει στον τίτλο του πρώτου της άλμπουμ "The Fame" που κυκλοφόρησε το 2008. Αλλά και στο γεγονός πως η Lady Gaga είναι η ζωντανή απόδειξη πως εάν θέλεις φήμη, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να την αποκτήσεις και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις.


Το άρωμα λοιπόν που έχει αποκτήσει Fame πριν ακόμη κυκλοφορήσει (θα το δούμε τον Σεπτέμβριο) δεν πρέπει να το αποκαλούμε «άρωμα». Είναι ένα μαύρο υγρό (black fluid) το οποίο γίνεται διάφανο όταν ψεκάζεται, όπως επίσης και το γαλάκτωμα σώματος που θα υπάρχει στη σειρά. Και δεν μυρίζει αίμα και σπέρμα κανενός. Οι νότες του δεν είναι δομημένες σύμφωνα με το μοντέλο της πυραμίδας ώστε να απελευθερώνονται σταδιακά, αλλά συνυπάρχουν από την αρχή έως το τέλος. Και σύμφωνα με σχόλια που διάβασα, «μυρίζει μάλλον σαν ένα ποίημα που γράφτηκε από τα σκοτάδια της ψυχής μια 17χρονης που μισεί τα ροδάκινα!» Όπως αναγράφεται και στη συσκευασία του, το άρωμα περιέχει δάκρυα μπελαντόνας, πολτοποιημένη ορχιδέα, μαύρο πέπλο από λιβάνι και κονιορτοποιημένα ροδάκινα.

 

kolaz2

Κι επειδή στον θαυμαστό κόσμο της Lady Gaga τίποτα δεν είναι τυχαίο, φήμες την θέλουν εξώφυλλο στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Αμερικάνικης Vogue – του μεγαλύτερου τεύχους της χρονιάς. 

 

Η Lady Gaga ήταν και πάλι εξώφυλλο τον Μάρτιο του 2011 και το τεύχος αυτό ήταν το 2ο σε πωλήσεις μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Στο περσυνό τεύχος Σεπτεμβρίου τη θέση της στο εξύφυλλο είχε πάρει η Kate Moss. 

 

Mέχρι να δούμε το καινούριο τεύχος της Vogue λοιπόν, μέχρι να πάρουμε το άρωμά της στα χεράκια μας αλλά και μέχρι να βγει στο youtube λιγότερο ή περισσότερο τυχαία μέσα στον Αύγουστο το video με backstage υλικό από τη γυμνή φωτογράφισή της για τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματος, κι ενώ η Stefani Joanne Angelin Germanotta (το "κανονικό" της όνομα) βρίσκεται σε μεγάλη περιοδεία, ας δούμε μια alien-cyber-gothic-dance υπερπαραγωγή. 


 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over