Close Panel

Login

 

             

24Μάιος2013

Νέο Άρωμα από τον Calvin Klein, Προσεχώς!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Λέγεται Down Town και μας μιλάει με τη βοήθεια της Rooney Mara για τη γυναίκα που ζει στο κέντρο μια πόλης όπως η Νέα Υόρκη.

 1a

 

 

 

Λίγη υπομονή παρακαλώ! Στην Ελλάδα θα το δούμε και θα το μυρίσουμε μόλις επιστρέψουμε από... τα μπάνια μας, δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Από τον Ιούλιο όμως το νέο γυναικείο άρωμα Down Town του Calvin Klein θα βγει στον κόσμο για να καταπλήξει τα urban πλήθη. 

 

Θηλυκά ξύλα και απαλές λουλουδένιες νότες είναι τα συστατικά του αρωματικού του κοκτέιλ που ανυπομονούμε να φορέσουμε πίσω από τα αυτιά και τους καρπούς μας! 

 

2ab

 

Πριν δύο μόλις ημέρες, στις 22 Μαϊου, ανακοινώθηκε επίσημα πως το πρόσωπο του νέου αρώματος είναι το κινηματογραφικό "Κορίτσι με το Τατουάζ", η ηθοποιός Rooney Mara. Ένα πρόσωπο με ιδιαίτερο "χαρακτήρα" που ταιριάζει απόλυτα με το urban ύφος της καμπάνιας για το Down Town. 

 

 

3a

 

O σκηνοθέτης David Fincher έχει δημιουργήσει το ασπρόμαυρο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, όπου παρουσιάζει με έναν κινηματογραφικότρόπο το πορτρέτο μιας γυναίκας της πόλης που είναι γεμάτη δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. 

 

Mην απομακρυνθείτε, το Down Town όλο και πλησιάζει! 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty All Over