Close Panel

Login

 

             

02Νοέμβριος2012

Shiseido Art Contest

     

Καλλιτεχνικός Διαγωνισμός με αφορμή τα 140 χρόνια της Shiseido και χρηματικό έπαθλο 3.000 Ευρώ!

 

aproti

 

Από το ξεκίνημά της το 1872 η ιστορία της Shiseido είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Τέχνη. Γιορτάζοντας φέτος με λαμπρό τρόπο τα 140 υψηλής αισθητικής, πρωτοπορίας και κορυφαίας επιστημονικής έρευνας, η Shiseido διοργανώνει και στην Ελλάδα τον διαγωνισμό Shiseido Art Contest. 

 

Καλλιτέχνες και δημιουργοί καλούνται να απεικονίσουν τον ιδιαίτερο κόσμο της Shiseido, τη φιλοσοφία, τις αξίες της αλλά και την Ιαπωνική κουλτούρα.  Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να εκφράσουν με τον δικό τους τρόπο τρεις έννοιες - κλειδιά που αποτελούν τη βάση της φιλοσοφίας της Shiseido: Ομορφιά, "Οmotenashi", Δυισμός. 

 kolaz

 

Στον Shiseido Art Contest μπορούν να λάβουν μέρος δημιουργοί ηλικίας 18 έως 30 ετών, φυσικά πρόσωπα που θα δουλέψουν ατομικά ή σε ομάδες,  φοιτητές ή απόφοιτοι καλλιτεχνικής σχολής στους τομείς της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, των comics και της γραφιστικής. 

 

Ο νικητής που θα αναδειχθεί από κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται κυρίως από εκπροσώπους της τέχνης, κερδίζει χρηματικό έπαθλο 3.000 Ευρώ. Ένα ποσό - αφετηρία για τον νικητή ώστε να πραγματοποιήσει κάποιο όραμά του, να διοργανώσει  μια  έκθεση, να δημιουργήσει κάποιο νέο έργο ή να εμπλουτίσει τις σπουδές του. 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.shiseidoartcontest.gr 

 

Oι ολοκληρωμένες προτάσεις θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2013. Έχετε δηλαδή μπροστά σας περισσότερο από 2 μήνες! Πιάστε δουλειά!

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk