Close Panel

Login

 

             

11Φεβρουάριος2014

Λίγες ♥ Ιδέες με ♥Πολλές Καρδιές ♥♥♥

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Τον λατρεύετε ή όχι, είναι η μέρα του! Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η αφορμή για ό,τι θα δείτε παρακάτω. Και για ότι θα θελήσετε να αποκτήσετε ή να κάνετε μόνη σας ή με την αγαπημένη σας παρέα. Δηλαδή τον έρωτά σας! 

1

♥ > Blush «Sweethearts»
Εμπνευσμένη από το πρώτο «Perfect Flush Blush Sweetheart», η Too Faced πρόσθεσε δύο νέες ρομαντικές αποχρώσεις ρουζ
στη συλλογή της. Το κουτί σε σχήμα καρδιάς περιέχει τρεις τέλειες αποχρώσεις. 

2

Απλά αναμιγνύετε τα χρώματα μεταξύ τους δουλεύοντας το πινέλο κυκλικά ή εφαρμόζετε μεγαλύτερη ποσότητα από τη μία απόχρωση ρουζ που προτιμάτε, για να τονίσετε περισσότερο την περιοχή που θέλετε αλλά και για να κάνετε contouring.

Θα το βρείτε στα Sephora

 

♥♥♥> French Valentine Manicure

H Essie δηλώνει... ερωτευμένη και μας προτείνει ένα ιδιαίτερο, αγαπησιάρικο γαλλικό μανικιούρ. Για δείτε το! 

 

3

 

Θα χρειστείτε 3 διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών και...σταθερό χέρι. Nαι, μπορείτε να το  κάνετε και μόνες σας στο σπίτι! Είναι ένα δώρο που σίγουρα μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Τον οποίο αγαπάτε πολύ! 

kolaz

Οδηγίες Δημιουργίας

1. Αφού βάλετε βάση, περάστε 2 στρώσεις από το ροζ βερνίκι Ballet Slippers.

2. Mε το φούξια βερνίκι Fiesta, κάντε δυο ημικύκλια στην άκρη του νυχιού. Tα ημικύκλια ενώνονται στη μέση και μοιάζει να σχηματίζουν το πάνω μέρος μιας καρδιάς.

3. Αφού η φούξια "καρδιά" στεγνώσει για τουλάχιστον 2 λεπτά,  περάστε από πάνω, αφήνοντας μια αρκετά φαρδιά γραμμή από το φούξια χρώμα να φαίνεται, το κόκκινο βερνίκι Lollipop. Kάντε πάλι το ίδιο σχήμα με τα 2 ημικύκλια. Θα δείτε πως δημιουργείται ένα εφέ από ντεγκραντέ καρδιές!

 

 

Κι αν χρειάζεστε και βίντεο με τις οδηγίες, το έχουμε! Η Μichele Saunders, η μανικιουρίστ των celebrities  που εμπνεύστηκε αυτό το look, είναι εδώ για να σας δείξει ό, τι χρειάζεστε! 

 

 

Kι αφού φτιάξατε τα νυχάκια σας, δείτε ποια είναι και η φυσική συνέχεια...

 

5

 

♥ > Φυσικά και αγαπάτε!

Και τι καλύτερο από το να αγαπάτε με φυσικό τρόπο! Εάν η αγάπη, η φύση και η φύση της... αγάπης και της ομορφιάς σας αφορά, τότε πρέπει να βρεθείτε στο Apivita Concept Store (Σόλωνος 6 και Κανάρη, Κολωνάκι, τηλ. 210 3640560). Στο εμβληματικό 5όροφο νεοκλασικό κτίριο της Apivita μπορείτε να βρείτε πανέμορφα κουτιά που θα γεμίσετε με προϊόντα που θα σας κάνουν - και τους δυο- πιο όμορφους. 

Κι άλλο δώρο αγάπης από την Apivita: το μυστικό κρύβεται στον 5ο όροφο του Apivita Concept Strore και λέγεται Beehive Spa, ένα πραγματικό spa - κυψέλη! Δοκιμάστε μία από 13 Ιπποκρατικές θεραπείες και νιώστε την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων στο σώμα και το πνεύμα σας! Λοιπόν, πως νιώθετε; Έτοιμη να αγαπήσετε περισσότερο;

 

6

♥ > Iστορίες Αγάπης

Αρωματάκι βάλαμε; Δύο νέες ρομαντικές δημιουργίες, ένα ντουέτο αγάπης για εκείνον και εκείνην είναι η νέα πρόταση της Avon.

- ΑΡΩΜΑ OUR STORY ΣΕ ΣΠΡΕΙ για εκείνον με φρέσκιες και ανατολίτικες νότες. Διαθέτει και αρωματικό σπρέι.

- ΑΡΩΜΑ OUR STORY ΣΕ ΣΠΡΕΙ για εκείνη. Ανατολίτικο, φρέσκο και λουλουδάτο διαθέτει και κρέμα σώματος. 

 

 

aa

 

♥ > Love is In the Air

Kαι καθώς μια τέτοια μέρα (και νύχτα) έχει απαιτήσεις, πάρτε μερικές ακόμη ιδέες για το μακιγιάζ σας. Η Artdeco εμπνέεται από τον έρωτα και δημιουργεί μια σαγηνευτική, εποχιακή πρόταση για φέτος την Άνοιξη και το Καλακαίρι. Η συλλογή Love is in the Air διαθέτει δυνατά, ζωηρά χρώματα για όσες τολμηρές ανταποκριθούν στην πρόκληση. 

aaa

Βeauty Box Quatro: Tετραπλή κασετίνα σκιών σε μπλε-μοβ και πράσινες αποχρώσεις. Πάντα με τον πρωτότυπο τρόπο της Artdeco που μπορείτε να έχετε όσα ανταλλακτικά χρώματα θέλετε για την κασετίνα σας και να τα αλλάζετε ανάλογα με τις ανάγκες του μακιγιάζ σας. 

 

7

♥> Σαν φυλαχτό

Ώρα για στολίδια! Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Links of London προτείνει να εκφράσετε την αγάπη σας μέσα από τις ξεχωριστές προτάσεις της. 

Η συλλογή Diamond Whispers περιλαμβάνει  βραχιόλι και σκουλαρίκια φέρει τη λέξη "love" διακοσμημένη με ένα μικρό διαμάντι, 

Στη συλλογή με τα charms προστίθενται ασημένια limited edition charms σε σχήμα καρδιάς. Χαρίστε τα σε κάποιον που είναι ξεχωριστός για εσάς και αφήστε τον να ξεκλειδώσει την καρδιά σας.

 

4

 

♥> Moshcino Loves Disaronno

Και ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε λιγάκι. Τι θα λέγατε να ανοίξετε με νόημα το νέο σας, limited edition μπουκάλι; Το Disaronno, το δημοφιλές ιταλικό ποτό, έντυσε την εικονική και τόσο αναγνωρίσιμη φιάλη του με τις Καρδιές του διάσημου Ιταλικού Οίκου Μόδας Moschino. Μήπως βρήκατε το ιδανικό ποτό για να πείτε... Ι do?

 

kolaz konos

 

♥ > Μυρωδιές για Φάγωμα

Και για να τελειώσουμε με κάτι απολαυστικό. Το δημιουργικό μυαλό του A είχε και πάλι έμπνευση. Δημιούργησε ένα ιδιαίτερα κομψό love kit για αγόρια και κορίτσια!

 

Το κομψό επετειακό "not just Valentine's Love kit περιέχει Organic Massage Oil (100ml) από έλαια σταφυλιού & αμυγδάλου με άρωμα σοκολάτας, αρωματικό κερί με άρωμα μπισκότου και δυο χαριτωμένα σαπουνάκια σε σχήμα scottish terrier!

 

Τι λέτε, ψήνεστε; Πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και εδώ

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Beauty Talk