Close Panel

Login

 

             

11Ιανουάριος2013

Πάμε για Χόρτα!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Το εστιατόριο Milos και το «Ραδίκι» μας καλωσορίζουν σε ένα ολοήμερο αφιέρωμα με θέμα «Από τη φύση, στο πιάτο μας» την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.  Μιαμ!

 

a

 

Σας αρέσουν τα χόρτα; Τέλεια! Αν και ποτέ δεν πρόκειται να ξεπεραστεί η γεύση και τα οφέλη τους, στις μέρες μας έχουν γίνει πολύ trendy, ανεβαίνουν στο βάθρο της διατροφικής αλυσίδας αλλά και του αληθινού, απλού και ουσιαστικού life style που τους ανήκει. 

 

Για την ώρα λοιπόν, αντί για το καλάθι και το μαχαιράκι σας, πάρτε χαρτί και στυλό για τις σημειώσεις σας και ελάτε! Εκεί θα είμαστε! Το αφιέρωμα αποτελεί μία περιήγηση στα είδη των άγριων χορταρικών της ελληνικής γης.


kolaz

Πώς μπορούμε να συλλέξουμε τα ραδίκια, τις αφαλαρίδες και τις πικραλήθρες, πώς συντηρούμε τα αγκιναράκια και τα κουφολάχανα; Ποια εποχή μαζεύουμε τους ζοχούς και τα αγριοκάροτα;

 

Ο chef του Milos, Περικλής Κοσκινάς μαζί με τον «τροφοσυλλέκτη» Σωτήρη Λυμπερόπουλο, θα είναι εκεί για να μας λύσουν τις απορίες μας, να μας δείξουν τρόπους μαγειρέματος δεκάδων ειδών χορταρικών, αλλά και τον τρόπο να τα καταναλώσουμε. 

 

b

Όπου ακούτε πολλά... ραδικάκια και αγκιναράκια, κρατάτε και μεγάλο καλάθι!!!


Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρες προσέλευσης: 13.00μ.μ.-16.30μμ και 20.00μμ-23.00μμ

Estiatorio Milos Athens: Βας. Σοφίας 46, Αθήνα 

 

Aν θέλετε να πάρετε κι άλλες... γεύσεις, δοκιμάστε τις σελίδες milos.ca  και radiki.com 

Kι ακόμη μερικές γεύσεις α λα facebook εδώ και εδώ

 

Καλή μας όρεξη!

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Wellness