Close Panel

Login

 

             

12Δεκέμβριος2013

Λίγο Πριν τις Γιορτές!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     Η 

Κι όμως προλαβαίνετε! Λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες με τις θεραπείες που προτείνει η Cosmetic Derma Medicine. 

 

 

5

Oι γιορτές και η προετοιμασία μας για αυτές είναι συχνά η αφορμή να πάρουμε αποφάσεις, να κάνουμε κάτι για εμάς που πάντα θέλαμε και δεν το τολμούσαμε. Ή να ξανακάνουμε κάτι που έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν και έχουμε διαπιστώσει πως...μας πάει. Εάν πάντως βρίσκεστε στην πρώτη κατηγορία (που ακόμη το σκέφτεστε) ίσως μια προσωπική μου διαπίστωση να σας φανεί χρήσιμη: (σχεδόν) όλοι, κάτι κάνουν! Εννοώ πως φίλες, γνωστές και συνάδελφοι, ειδικά μετά την ηλικία των 35, όλο και κάτι κάνουν στο πρόσωπό τους για να ξεγελάσουν τον χρόνο. 

 

1

 

Botox ή Υαλουρονικό Οξύ; Ιδού η απορία! 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει κατ' αρχάς να έρχεται από πιστοποιημένο γιατρό, συνήθως δερματολόγο ή πλαστικό χειρουργό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. 

Σε γενικές γραμμές, το Botox (η πιο γνωστή εμπορική ονομασία της αλλαντικής τοξίνης) χρησιμοποείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου, κυρίως στο μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια και το λαιμό. Από την άλλη, το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ (το φυσικό υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του δέρματός μας) χάρη στην ικανότητά του να συγκρατεί μόρια νερού είναι μια πολύ ευέλικτη θεραπεία για ρυτίδες, ενυδάτωση και σύσφιξη και δίνει λύσεις για ρυτίδες χειλιών, στόματος και παρειών, ενώ παράλληλα αυξάνει τον όγκο σε χείλη και ζυγωματικά. 

 

2

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κατά την εφαρμογή Botox. 

 

Εάν λοιπόν ψάχνετε για τρόπους ανανέωσης και λάμψης πριν τις γιορτές, η Δρ. Αμαλία Τσιτούρα έχει να μας κάνει τρεις προτάσεις, από τις πλέον δημοφιλείς, οικονομικές σε σχέση με άλλες πιο επεμβατικές λύσεις και με άμεσα αποτελέσματα. Και κάτι ακόμη: οι θεραπείες αυτές ταιριάζουν τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες!

1. Βotox
 Στην κοσμητική δερματολογία, το botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα. 
Επειδή το botox δρα τοπικά στο σημείο που εγχύεται, μπορεί να εφαρμοστεί προληπτικά ακόμα και σε νεαρά σε ηλικία άτομα στα οποία οι ρυτίδες λόγω της αυξημένης εκφραστικότητάς τους έχουν σχηματιστεί μεν αλλά δεν έχουν ακόμα εγκατασταθεί και μονιμοποιηθεί. Αυτή η τεχνική είναι γνωστή ως "baby botox" τεχνική κατά την οποία χρησιμοποιούνται μικρότερες δόσεις botox που δρα ανασταλτικά στη μονιμοποίηση των ρυτίδων.

 

2. Yαλουρονικό Οξύ
Η θεραπεία υαλουρονικού οξέος είναι ιδιαίτερα ευέλικτη αφού παρέχει πολλές δυνατότητες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου και προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.
Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

 

3

 

 

3. Total PlasmaLift

Tο Total PlasmaLift είναι ένα πρωτόκολλο αντιγήρανσης που εφαρμόζεται από την ιατρική ομάδα της Cosmetic Derma Medicine και συνδυάζει δυο δραστικές θεραπείες ανάπλασης και  αντιγήρανσης: το Fractional Laser και το PRP. 
Πρόκειται για έναν συνδυασμό δυο ξεχωριστών θεραπειών, του Fractional Laser και του PRP (Platelet Rich Plasma - αυτόλογη θεραπεία με βλαστοκύτταρα). O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και αμέσως μετά τη πρώτη θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

 4

 

Cosmetic Derma Medicine, Βασ. Σοφίας & Βεντήρη 5, Αθήνα. Τηλ. 2106980451
Web Site: www.cosmeticdermamedicine.gr

 

 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Wellness