Close Panel

Login

 

             

05Ιούλιος2013

Anazoe Experience!

Από τον/τη Μαρία Παμπουκίδη
     

Νέες θεραπείες, νέες αφορμές για μαγευτική χαλάρωση και ευεξία στο εντυπωσιακό Anazoe Spa της Costa Navarino.  

 

1

 

 

Αποτελεί από μόνο του προορισμό. Όχι ότι δεν έχεις αμέτρητους λόγους να περάσεις μαγευτικά στην Costa Navarino. To Αnazoe Spa όμως δεν γίνεται να μην σε κάνει για πάντα... δικό του από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Η δωρική του πολυτέλεια, το σταθερά υψηλό επίπεδο των θεραπειών του, ειδικά των θεραπειών που μόνο εκεί μπορούμε να απολαύσουμε και όλες οι μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες φροντισμένες με αυτόν τον ιδιαίτερο, Costa Navarino τρόπο, το κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζει. Και ως spa - maniac που... δίνει σημασία σε όλες αυτές τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες,  μπορώ να πω πως οι εικόνες και οι εμπειρείες από το Anazoe Spa έρχεται πάντα πρώτο στο μυαλό μου όταν ψάχνω να ξεκουράσω ψυχή και σώμα!

 

 

 

2

 

Το Anazoe Spa λοιπόν, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τους πραγματικά ξεχωριστούς, τόσο σε ικανότητες όσο και σε φιλοξενία, ανθρώπους του, εμπλούτισε φέτος το spa menu του με μερικές νέες θεραπείες. Έτσι, για να θέλουμε να τις δοκιμάσουμε όλες! 

 

> Θερμό Λουτρό «Όξος»

Όξος στα αρχαία ελληνικά σημαίνει ξίδι. Είναι γνωστό ότι ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε το ξίδι για ιατρικούς σκοπούς. Απολαύστε ένα ζεστό μπάνιο με μηλόξιδο, που αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα σας. Για ακόμα εντονότερη αποτοξίνωση, χρησιμοποιούνται και άλατα σε μορφή κρυστάλλων. Για βέλτιστα αποτελέσματα, το μπάνιο αυτό συνιστάται δύο φορές την εβδομάδα.

 

> Πισίνα Eπίπλευσης με Θαλασσοθεραπεία

Κατά τη θεραπεία επίπλευσης (floatation therapy) πλέετε σε μια πισίνα με ζεστό θαλασσινό νερό. Πλέετε ανάλαφρα στα ιαματικά θαλασσινά νερά, καθώς η θερμότητα χαλαρώνει πλήρως το σώμα σας.

 

 

3

 

 

> Θεραπεία με Βεντούζες

Η θεραπεία με βεντούζες θεωρείται ως μια από τις αρχαιότερες φυσικές θεραπευτικές μεθόδους. Ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε βεντούζες για τη θεραπεία εσωτερικών παθήσεων και μυϊκών προβλημάτων. Αυτή η αρχαία θεραπευτική μέθοδος προκαλεί τοπική συμφόρηση μέσω της χρήσης μιας κούπας που τοποθετείται στο δέρμα, δημιουργώντας κενό. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της θερμότητας ή της αναρρόφησης, το δέρμα τραβιέται και συγκρατείται μέσα στην κούπα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται στάση αίματος που διευκολύνει την τοπική ίαση. Αυτή η θεραπεία μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τα περισσότερα είδη μασάζ για μια μοναδική θεραπευτική εμπειρία.

 

> Απόλυτη Θεραπεία Αποτοξίνωσης του δέρματος με Φύκια

Οι θρεπτικές ιδιότητες των οργανικών θαλάσσιων φυκιών βοηθάνε στην αποβολή των υγρών του σώματος και αποκαθιστούν την ισορροπία του. Η θεραπεία περιλαμβάνει μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και ντους υψηλής βροχής.

 

> Τοπική Θεραπεία Αποτοξίνωσης του δέρματος με Ξίδι

Η χρήση μηλόξιδου βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την εμφάνιση ραγάδων. Τα φυσικά μέταλλα, οι βιταμίνες και τα ένζυμα, σε συνδυασμό με μοναδικά οξέα, δεσμεύουν τις τοξίνες και βοηθάνε το σώμα να τις αποβάλλει πιο εύκολα.

 

> Σεμινάριο Μασάζ για Βρέφη και Νήπια, για γονείς

Το μασάζ για βρέφη και νήπια είναι μια αρχαία παράδοση που εφαρμόζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, σε ορισμένες χώρες. Είναι πολύ σημαντικό για τους γονείς να μάθουν τις κινήσεις και τις τεχνικές μασάζ για βρέφη από έναν καταρτισμένο επαγγελματία. Οι ειδικοί μας εστιάζουν στην παροχή σωματικών και συναισθηματικών ωφελημάτων στα νήπια, καθώς και σε έναν τρόπο ανακούφισης και χαλάρωσης που μπορεί να συνεχιστεί και στην ενήλικη ζωή τους.

 

 

4

 

Eλληνκή φύση, εικόνες, μουσικές, χρώματα, αρώματα, υφές, η θεραπευτική δύναμη του νερού και η μαγεία του αγγίγματος.

 

 

Θέλετε κι άλλα; Δείτε τα στο βίντεο!

 

 

 

 

Θα το αφήσετε Ασχολίαστο;

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Wellness